När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, september 14, 2011

Underbara träningar, men jobbiga!

Hej kära vänner! Nu har vi väl som återhämtat oss en del och är tillbaka och tränar igen. Igår känns det som att det gick lite sämre när vi på morgonen var en aning uttorkade och kanske skulle ha sett till att få i oss en aning mer vatten. Sen på kvällen så blev det väl inte riktigt så där riktigt hårda pix heller men det kändes ändå rätt bra.

På dagen så for jag och Elin och shoppade lite och jag som verkligen inte har någon budget för det kunde ju ändå fasen inte låta bli. Vilken jäkla självdisciplin jag har, men det var ju värt det? Ett par skor blev det som inte ens kostade 140kr och så en lite lätt dyrare topp som var riktigt snygg så priset sket jag i till slut, den bara var tvungen att följa med mig hem. Men lite dåligt samvete fick jag allt.

På kvällen så var tanken att vi skulle åka och äta på ett BBQ ställe som heter Phil's men även denna gång gjorde vi samma misstag att åka dit på en måndag då som har stängt. För det gjorde vi nämligen förra gången när vi var här så då fick vi ändra planen och det skulle bli ett ställe som heter Longboard, men då visade det sig att Elin smart som hon är (inge illa menat, hon är verkligen SÖTAST i världen!) så hade ju hon inte tagit med sig sitt pass och när dom serverar alkohol så skulle hon inte bli insläppt. Dom är så sjukt hårda här i stan på att man måste ha med sig passet för ingen annan legitimation är giltig. Då fick vi ändra plan ännu en gång och så blev det i stället en liten Italiensk restaurang som var jätte mysig. Men det var som inte sådär super billig.

Man blir lätt lurad i detta land när priser som står utskrivna inte är inklusive skatt, så om vi säger att min mat nu kostade 17 dollar då tillkommer sedan skatten på den, sjukt irriterande tycker jag för det är så svårt att veta exakt vad det kommer kosta då. Men det var gott i alla fall och det är väl det viktigaste, sedan åkte vi hem och åt lite mer B&J.

Idag så blev vi helt dödade på träningen, först körde vi ett grupp pass som Tony höll i, sådär lagom jobbigt. Av någon anledning så hade jag en ilande värk i mitt vänstra ben och det var som rätt så irriterande för det gjorde ont när jag sparkade vänster och när jag skulle sparka höger också eftersom man då ska vrida på vänster fot, ja ni fattar. Men det var bara att bita ihop.

Efter det så blev det så att vi tränade med Sean, han är en av gymmets Crossfit instruktörer. Riktigt duktig på sin sak och han vet vad han pratar om. Han gick igenom lite saker med oss först om hur man kan tänkte och hur man bör tänka i förhållande till vilken sport vi tränar. Så vi jobbade lite med olympiska lyft där, hur KUL som helst! Och vid en övning så fattade jag verkligen ingen ting och jag kände bara att jag inte kunde göra den, jag fattade noll och det gick liksom inte. Då ställde Sean mig lite frågor i förhållande till hur man rör höften i vissa situationer och så sa han att jag bara skulle tänka på det när jag gjorde övningen och hipps vipps när jag väl testade så såg det ut som att jag hade gjort övningen 1000 ggr förr. Helt klockrent gick det då.

Sen kom den jobbiga biten! Vi gjorde MMA fys/crossfit och fy fan vad han dödade oss! Tanken är att det ska vara så likt vår sport som möjligt så då blev det att jobba 5 min och vila 1 min. Det var 5 olika övningar och så bytte man för varje minut och så skulle man försöka göra så många repetitioner som möjligt för varje övning under 1 min. Och så var det ju självklart "3 ronder" och sista "ronden" då var man ju fasiken sten död och jag lovar jag hade kunnat pressa mig mer men alltså, det fanns inger där just då och sen så kändes det rätt kämpigt när det var första gången man gjorde övningarna så det var ju nog svårt att bara göra rätt.

Och som jag svettades då, det var riktigt länge sedan jag gjort det! Men rätt nöjd jag är när det var över och så kände man lite sådär hat-kärlek till Sean, man ville ju bara lite lätt döda honom!

Efter träningen så drog vi iväg till San Ysidro och shoppade på det gigantiska outletet och jag har ju verkligen INGA pengar över till något sådant, så det var som ett HELVETE att gå runt där. Men dom andra shoppade på som några tokar och själv lyckades jag hålla mig, jag är så stolt!

Dock så kan jag ju tillägga så här i slutet att vi åkte förbi target innan vi åkte hem från träningen och där kunde jag ju självklart inte hålla mig ifrån att handla. MEN KUL JUL LINDA ATT DU HAR SÅ BRA DICIPLIN PÅ DIG SJÄLV! Så det blev en jätte söt t-shirt och ett par träningsleggins som var hur SKÖNA som helst, men dock så känns det som att man är naken när man har på sig dem. Men vad gör det?

Nu blev det mycket text men jag vill ändå som försöka få med det mesta vi göra och berätta om hur vi har det här borta, så jag hoppas ändå ni orkar läsa allt jag skriver. Haha, även om ni kanske inte tycker att det är så kul ;)

Inga kommentarer: