När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, augusti 10, 2011

På riktigt, jag är besviken!

Idag har jag tvättat i stället för att träna BJJ men inte kan jag hålla mig borta från någon form av träning så jag drog allt vacker iväg till 360 och Bakfickan. Väl där så kände jag att jag blev så sjukt upprörd och besviken, jag ville bränna ner stället där och då. För första gången i mitt liv kände jag mig diskriminerad.

Bara för att jag är tjej ska jag inte bli annorlunda behandlad. Jag betalar också för att vara där och träna så jag ska väl ha samma rätt som killarna. Men inte riktigt tydligen. Nu under en vecka så ska killarnas omklädningsrum renoveras eller göras om så då kommer det inte finnas något "damernas" utan där kommer killarna vara. Så vad får vi damer eller kvinnor, jo vi får rätta oss efter deras vanliga öppet tider på "resten" av gymmet för att kunna byta om och duscha och så vidare.

Vad som gör mig mest arg är att jag är fan där och tränar MER än vissa killar och jag är seriös, jag har verkligen ett mål med min träning och då blir jag fan bara besviken när man behandlas som om man är mindre värd. Om jag visste att jag hade haft en chans att få något ut av detta så skulle jag anmäla dem för diskriminering men det skulle ju verkligen bara kosta mig mer energi än vad jag skulle få ut av det.

Sen så kan jag säg att visst, jag duschar inte på gymmet och byter inte om där heller men jag har alltid en massa grejer med mig som jag låser in, kläder, telefon, pengar osv. Vad ska jag göra av det nu då, ska jag gå och bära runt på det inne på gymmet. Jävla skit hål, är jag där för att träna då ska jag TRÄNA inte måsta bära runt på en hög med grejer mellan olika maskiner/vikter/ställen och hålla redan på dem så dom heller inte är i vägen för andra när man står där och lyfter skrot.

Synd att jag kom dit så sent för nu hade dom ju inte öppet det "vanliga" gymmet, det stänger ju redan kl 21 annars hade jag gått upp dit och släppt lös hela härligheten. Så fruktansvärt arg jag blev över detta. Sen så kom det ner en tjej som jobbar där så jag började med att fråga henne om vilka öppet tider de har på den andra delen så jag vet vad som gäller. Väldigt snabbt kom på hon och jag på att jag inte skulle ha möjlighet att duscha där då om jag skulle träna vid samma tidpunkt, om det inte var så att jag duschar inne på "damernas" i alla fall. Sen sa jag att det jag är mest störd över är att jag vill kunna låsa in mina grejer och då tyckte hon att jag ganska enkelt annars bara kunde knacka på och kolla om det var någon där och låsa in mina grejer än då. Men sedan kom hon på att de ändå skulle plocka ut skåpen från herrarnas när det ändå skulle göras om där inne, så de skulle stå ute i korridoren. Och där var mitt problem löst. Men jag kan verkligen inte släppa detta ändå jag känner mig så sjukt jävla diskriminerad! Jag tycker verkligen inte att det är okej.

Många kan nog tycka att jag överreagerar men jag tycker inte att jag göra det, det handlar faktiskt om min livsstil. Varför ska inte jag få göra som alla andra när jag far och tränar bara för att jag är tjej? Jag blir så jävla förbannad, men det stämmer det Simon sa, "nu gör som sig ovän med kanske 3 st tjejer men om dom hade gjort annorlunda hade dom kanske gjort sig ovän med 25 st "viktiga" killar", varför är inte jag viktig?

Jag är trött och har lite dåligt om energi, inte så konstigt när man har tränat men vill avsluta detta inlägg med, gå och DÖ (riktat till 360)!

Inga kommentarer: