När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, mars 04, 2011

Kom igen segpropp.

Nu har jag handlat allt som behövs för att baka till nästa vecka så nu är det bara att se till och pallra er hit och fika upp det, för jag tänker då inte äta allt!

Jag försöker vara duktig och läsa litteraturen till en av kurserna men det går trögt. Det är en del av en artikel och den var rätt intressant, sedan var det boken jag lästa igår och sista är en avhandling. Detta faller mig inte riktigt i smaken när jag tycker att det är ett "jobbigt" språk, alltså man måste tänka på vad man läser hela tiden. Sedan så är pricken över i:et att denna jag inte kan hitta avhandlingen i pappersform någonstans så jag måste sitta vid datorn och läsa alla 280 sidorna och det är sjukt svårt att sitta och stirra på skärmen och vara koncentrerad hela tiden. Sen så kan man inte "anteckna" heller det suger att jag åtminstone inte kan sätta fast fina färgade lappar för att markera viktiga saker.

Nämen jaja, jag överlever väl. Jag ska inte göra det svårare än vad det är man snacka om att man blir seg i huvudet av att stirra på datorn. Så detta blir en paus och så är det bara att återgå igen!

Inga kommentarer: