När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, januari 11, 2011

Tenta, tenta, tenta och tenta!

Den första är avklarad idag. Det var fysiken, det som jag dessutom kände var minst kul och helst hade sluppit men nu funkade det ju inte så!

BUT I MADE IT! Jag skrev av mina svar och har nu kollat i facitet som läraren lagt ur på internet. 14 poäng skulle man ha för att bli godkänd. Jag hade dessutom 1 extra poäng från det att vi gjorde minitentan i mitten av kursen. Men den behövde jag verkligen inte. Efter att ja skrivit tentan kända jag mig 100% säker på att jag klarat den och det gjorde jag med råge. Nu kommer det nog vara lite tolkningsfrågor utifrån hur läraren ser på saken men jag har absolut MINST 19,5 rätt och kanske mer! (utan extra poänget)

Jag säger bara, det gjorde jag förjävla bra!

Nu taggar jag om för träning i kväll och så blir det att ta några bilder som ska användas till en planch om nybörjarintag på thaien igen. Dock har jag inte alls tid att lägga ner på detta annat än att egentligen ta lite bilder. För i veckan är det tentor som gäller!

Snacket går också utifrån vad våran biologilärare sagt sist vi hade lektion. Och han berättade att han brukade komma förbi där vid 9 tiden när vi just börjat skriva för som han sa "alla är ändå färdig kl 10.00" så hur svår kommer då denna tenta vara om man får fråga? Denna har vi på torsdag men jag gissar att det inte blir sådär superjobbigt dock, men vi ska inte underskatta denna i alla fall!

Så där kanske dags för lite mat.

Inga kommentarer: