När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, januari 12, 2011

Skellefteå kampidrott for the WIN!

Tränade första riktiga thaipasset igår och hur kul som helt! Dels så var det sjuk kul att köra med Stina som är super peppad för att JAG ska till USA och inte hon. Nej hon ser det som hennes plikt att jag ska komma i form och det är ju helt toppen med sådana kamrater! Men sen är det ju också så att om vi tränar tillsammans och jag kommer i form, ja då kommer ju hon det också!

Vi peppar för nybörjarstart nu också så det blev lite filmat och så har vi tagit lite bilder, men det blev inte så bra för min del när jag missade och tog fel objektiv. Glömde byta, shit happens. Men vi tar igen det imorgon istället!

Tänkte dela med mig av några bilder här i alla fall och OM det är någon som läser mig blogg och känner att träna, det är en kul grej då mår man bra. Då skulle jag verkligen uppmana er att ta er en sväng förbi thaiboxningen och prova träna när det är prova på. Det är toppen bra träning för hela kroppen och allt blir vad man gör det till, man får köra på sin egen nivå!

Här kommer några bilder från lokalen.

 Den sjukt fina ringen! Med loggan i bakgrunden.

2 säckar, finns massa fler!

Sen så tog jag en test bild för att kolla inställningarna med kameran och insåg sen när jag kom hem att den blev rätt bra, eller inte "fototekninskt" men motivet liksom!

Chrille "Nordman" Engström!

Inga kommentarer: