När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, september 01, 2010

Jag måste börjar skriva lite här.

Just nu är jag inne i en period där jag hellre läser bloggar än skriver själv och det händer många gånger att jag nästan glömmer bort helt att jag har en egen. Nu är i alla fall skolan igång och jag väntar på att några böcker ska komma, snuskigt dyra är dom! Som det ser ut nu så känns det som att det inte kommer vara SUPER jobbet att gå skola nu, mest är väl det för att jag känner att jag har ingen som helst press på mig att jag måste göra bra i från mig på allt.

Matte C är viktigast och det kommer jag lägga mitt krut på! Sen så kommer jag engagera mig lagom mycket på allt annat. Nu är väl enda gången jag kommer säga att ett IG inte alls skulle vara fel för så länge jag får ett betyg klarar jag mig, jag behöver inte klara kursen för man får studiemedel i alla fall.

Idag har jag bara en lektion, Biologi A kl 12.30 och då ska vi ut och plocka blommor tror jag. Men annars så har jag fixat en massa med papper här hemma. Jävla alfakassa säger jag bara så därifrån väntar jag på att min handledare ska ringa. Annars är det papper som ska postas och lite sånt.

Sen har jag börjar virka lite, en väska tänkte jag att det skulle bli men det återstår att se om jag verkligen får ihop det men än så länge ser det faktiskt bra ut! :)

Nu tror jag att jag ska vara duktig och dammsuga lite så blir kanske Simon glad när han kommer hem.

Inga kommentarer: