När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, september 03, 2010

Det såg så ljust ut.

Jag som tänkte att nu är allt över, nu finns det inget mer som kan krångla. Vi får ersättning från Skebo med en halv hyra, diskmaskinen är på sin plats och allting funkar. Simons hoj är avställd och verkar funka. Jag har nu äntligen fått alla peppar från Norge så jag kan skicka allt till NAV för att få E301 nångång och så har jag fått av slag på Alfa-kassan och det finns inte en chans i världen att jag kan göra något nu. Om jag har tur och inga regler har ändrats så går det fixa om 5 år när jag studerat färdigt. Jag har börjat skolan och det verkar gå bra. Jag har fått tag i alla böcker, trodde jag...

Jag beställde 2 böcker begagnade från blocket och för dem tog det inte mer än 1 dag egentligen innan jag fick dem men min Fysik bok som jag beställde i måndags från Bokus har inte ÄN dykt upp och har faktiskt egentligen snarare mer försvunnit efter att ha varit registrerad 2 gånger i något "...tomta" så har man sedan inte sett röken av den och det var i onsdags. Så var den håller hus vet inte jag men det finns inte en chans att jag kommer få tag i den till min fysiklektion på måndag. Så har jag tur får jag låna en bok av någon annan för att läsa i förväg. Vi får se hur detta går.

Men efter att ha tjatat lite i luren i x antal minuter så fick jag mig en fri frakt från Bokus nästa gång jag beställer som påster på såret och ja, det får jag väl nöja mig med. Bättre än så blir det nog inte!

Nu har även CSN pengarna trillat in på mitt konto så jag måste styra upp detta med min budget! Men annars så är det faktiskt helg nu!

Inga kommentarer: