När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, september 02, 2010

Bilder påväg!

Jamen då så, då väntar jag på kuliga paket Jag har skickat iväg ordern på bilderna och billigt blev det inte någonstans men då blev det beställt en canvas tavla och sedan en del förstoringar på mina favoritbilder. Så jag ska ha ett album med mina favoriter och "kreativa" bilder och sedan vanliga album med vanliga bilder som det inte alls är så stora kvar på och notan slutade på just över 1000 kr. men då stod 588 kr för tavlan och frakten på den. Men det är den värd, jag gillar den stenhårt!

Sen så bestämde jag mig för att det nu blev sådär, de 3 bilderna som jag och Simon bestämt oss för blev dessa 3. Så jag hoppas det nu bli bra. När jag väl får dem ska jag prova ut ordningen på dem men jag tror det blir rätt bra kanske.

Sen så ska jag dra lite i bromsen nu för nu har jag sprättat pengar så det står härliga till. Nu är det färdigt, jag har börjat skolan så det är bara att inse att det är fattigdom som gäller. Men jag tror det ska gå bra. Så länge det inte händer något väldigt stort och oförutsett som hela Skellefteå brinner ner så ska jag nog överleva.

Inga kommentarer: