När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, augusti 16, 2010

Lite av höjdpunkerna från helgen.

Jag blev så sjukt trött nu att det inte är sant, men då har var varit riktigt duktigt idag också. I stort sett fått undan alla lådor som låg framme och så har jag tvättat en hel hög med kläder. Dock blev jag riktigt besviken på torkrummet som vi har, det var helt jävla värdelöst! Nästa gång jag tvättar så blir det att prioritera saker som tar längre tid på sig att torka och kasta in dem i de riktiga torkskåpet som finns!

Men nu tänkte jag bjuda på bilderna från helgen!

Söder mot norr, Linköping mot Skellefteå, men vi tycker om er ändå :)Jeanette till vänster och nykomlingen Pierre.
Alla pratar väl med ostkrokar i munnen?
Kära kusin vitamin, Micke. Han ska också tala om vad han heter och vilken sjukdom han har.
Pierre.Helen fick allt vackert byta tröja efter ett vad mellan henne och min far, tydligen så skaver denna tröja otroligt mycket!UlfJanne började frysa så han lånade Helens tröja.Helen dansar, så som det var sagt i denna finna AIK tröja.
Här har vi vinnarlaget. Jeanette, Hasse, min far och kusin Maja.
Den kära underbara älskade flotte med bastu! (Därav Sauna express)Jag fattar inte att dom vågade men detta är Micke i hans gamla brottar trikå från hans unga dagar och denna skulle nu han bada i. Ett gott skratt fick vi oss vill jag lova men det var inte mycket som lämnades åt fantasin.
Pierre var ju då också med på detta, han tog den röda! Sådär en kvart efter att denna bild togs så hoppade Pierre i plurret för glatta livet med solbrillorna på och dom kom han inte tillbaka upp med.

Inga kommentarer: