När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juli 12, 2010

Nu kommer en liten uppdatering.

Det är så mycket som händer och jag vill gärna berätta om allt men det är så lite tid till det, i alla fall har det varit det fram tills nu. Nu har Simon tagit hojen till Källbomark och jag är kvar i brors lägenhet i stan. Nu kan jag känna att jag med gott samvete kan sitta vid datorn och skriva och läsa bloggar när min laptop är det enda som finns i lägenheten iprincip. Bror har inte ens kommit så pass långt i inflytten att fixa en tv eller att alternativt sätta upp projektorduken. Så nu får jag lite egen tid.

Lägenheten har jag skrivit om men idag var vi och kollade på tapeter och visst är det svårt att bestämma sig men samtidigt är det ju inte dom mest spännande tapeterna man får välja mellan heller. Men vi ska nog lyckas få ihop något som ser bra ut i alla fall. Jag känner mig väl ändå rätt nöjd, nu får vi bara hoppas att Skebo går med på det!

Sen så har jag ju klippt mig också mitt upp i allt så mitt (sjukt tjocka varma smått irriterande) långa hår har bytts ut mot levande uppklippt lockigt kortare hår. Jippie, det känns faktiskt riktigt bra! Jag investerade också i en hårprodukt som luktar jätte gott men hjälper en hel del med det här med lockar. Jag glömde faktiskt bort att jag hade bestämt mig för en före bild så det blev en helt katastrofalt dålig bild som jag snabbtog på salongen. Dels så tog jag på mig själv så kompositionen blev dålig, dels var det ljusare bakgrund vilket göra att jag blev rätt mörk, dels så har jag också haft någon infektion i ögat så jag ser jätte konstig ut på höger öga på bilden och sen så hjälper det inte att man ser ett skrev i bakgrunden. Men det får duga.

Någon bra efterbild har jag inte heller men då får det duga med den bilden som jag tog med mobilen på festivalen på mig och Simon, inte för att den framhäver mitt hår men det är den enda jag tagit och jag känner inte direkt för att ta någon bild nu på en nyduschad mig.

Sen så har jag ju min kära cykel som är helt fantastisk och nu har vi dessutom fått upp cykelkorgen idag med lite om och men och med lite hjälp av min bror. Så den borde jag allt vackert ta bild på och visa men det har jag inte gjort än så det får bli sen.

Nu tror jag inte att jag har glömt något mer, det är väl det mesta nya. Men jag måste erkänna att det ska bli skönt att få styra upp lite saker och ting igen så som att komma igång med att börja träna, jag har fortfarande inte bestämt mig var jag ska träna än. Någon som har ett tips om det ska bli 360, Friskvårds eller Hälsostudion?

Nu ska jag hämta mina vindruvor och luta mig tillbaka i soffan, sen blir det en tidig kväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

360 har ju bättre spinning och powerpass, och ja du behöver väl inte vänta vid maskinerna som du kanske måste göra på friskvårskompaniet.
Hälsostudion har jag ingen aning om?
Kul att ha dig hemma och jag hoppas vi ses snart när det värsta jobbet lagt sig!
kram
Sofie