När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, juli 14, 2010

Det här med träning i Skellefteå.

Att det ska vara så jäkla svårt att bestämma sig. Jag har bestämt mig för att jag ska gå och träna idag och det var inget svårt beslut, men det jobbiga är att bestämma sig var. INGET av gymmen här i Skellefteå får mig att vilja träna där. Det gör mig jätte osäker när det faktiskt handlar om så pass mycket pengar som det faktiskt gör OCH att man oftast binder sig i 1 år. Jag vill kunna ha tex 1 eller 2 veckor att få träna och känna på och sedan ångra mig men jag tror inte att det är så det funkar.

Jag ska alltså ta ett beslut nu om att, nu ska jag välja var jag ska träna för 1 år fram över och så ska jag välja om jag betalar allt nu eller om dom ska dra månadsvis. Kommer jag trivas på gymmet med maskinerna och kommer jag trivas med öppettiderna?

Allt kändes helt klockrent på SATS och alla gymmen här når inte riktigt upp dit, dels för att dom inte har någon enkel liten stång som "jag" kan använda. Alltså som inte väger så mycket redan från början när jag ska börja träna upp mig själv där man kan börja redan på 10 eller 15 kg. Det finns till grupptimmarna men inget ute i själva gymmet. Där är det den vanliga stången som redan väger 20 kr. Det är ett riktigt fett minus i mina ögon och sedan vikterna. Att jag tycker att det är för stort steg mellan ökningarna på en del maskiner.

Detta gör att jag inte har den här känslan att "här vill jag träna". Den finns inte, hur kul är det då?! Nu får jag ta och ta på mig lite kläder så får jag allt vacker sätta mig på min cykel och cykla ner på stan och prata med dem innan jag skriver på något kontrakt och betalar massa pengar. Men det lutar åt att jag nog kommer betala en klumpsumma nu så behöver jag inte tänk på att betala träning senare när jag studerar.

Jag vill träna super mycket men när man inte känner att det är något ställe man verkligen träna på känns det inte lika kul. Jag känner mig bara osäker för att jag inte varit där förr och om jag visste att jag kunde ångra mig efter en vecka skulle det kännas mycket bättre!

Inga kommentarer: