När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, juni 29, 2010

Mye som skjer nå!

Just idag känner jag att det är mycket som händer/hänt. Sista turen till parken med damerna, hur ska detta gå? Och ja, är det sista gången jag ser dem!? Dom små kanttarna i dom andra avdelningarna. Ja, det känns sjukt faktiskt.

Sen så är det annat som händer också, bara det att jag har foten gör ju att mina vardagar ser lite annorlunda ut. Dom blir väl lite mer besvärliga känner jag så ja, det hjälps ju inte, jag tänker ändå mycket på den varje dag.

Sen vet jag väl inte om detta är något som jag egentligen vill ta upp i bloggen och jag vet inte direkt om det är något jag borde skriva eller inte man samtidigt är det väl egentligen inget fel med det? Alla har vi väl olika åsikt men nu är det gjort och det är inte direkt så jag kommer att ändra mig bara för att jag skriver något här. Men ja, jag känner mig helt handlingsförlamad i vänster arm för att jag har satt in en p-stav.

Och reaktionen jag vill ha på detta är, jeeeej Linda är säker det blir inga barn här inom 3 år. Nu är det redan gjort och så är det. Men jäklar vad sjukt konstigt det känns alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det annat än när jag blev bedövad trodde jag att jag skulle dö. Så som hon stack med nålen det var helt sjuk, hon rörde runt den som tusan och det var väldigt obehagligt. Först åt ena hållet sen det andra, upp ner in och ut. Det går att jämföra precis med hur det ser ut när man fettsuger, där man har en sug grej i stället som man kör in under huden och vevar runt. Just nu är jag bara jävligt öm och nu får jag inte duscha på helst 2 dagar.

Hur ska jag överleva? Nu är det bara en arbetsdag kvar och jag får inte anstränga min vänstra arm men det ska väl gå. Nu är det träningsfritt för mig iaf 1 vecka vilket ja kanske passar mig med tanke på att foten inte heller är på topp. Då får jag bara träna lite balans helt enkelt.

Så men då vet ni alla det så kan ni kanske ha lite förståelse för att jag just nu känner mig invalid och knappt kan använda foten och nu armen. Men armen är ju självvalt i alla fall och ja, foten är ju mycket bättre redan nu.

Inga kommentarer: