När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, april 25, 2010

Jippi!

Tjoho, jag har fixat det nu men självklart med hjälp av Simon! Nu har jag Photoshop CS4, så nu blir det lite nytt där inne men i grund och botten är det ju samma. Nu har jag också Camera RAW, så jag kan börja fota i RAW format, vilket är bra. Nu åter står det bara att bestämma sig, eller det kanske jag egentligen inte måste göra men jag vet att jag inte kommer komma ihåg att ändra mellan om jag bara ska fota helt i RAW eller RAW + en jpeg fil. Det senare tar dessutom mer utrymme på minneskortet vilket innebär färre bilder.

Detta måste jag nu fundera lite på, men jag tror ju knappast att jag kommer orka redigera varenda RAW bild till en jpeg, det skulle ju ta sjukt mycket tid!

Ja, annars då så känner jag mig helt knasig i bollen efter att varit hemma i 5 dagar. Något som jag kom att tänka på är att när man jobbar så önskar man ju att man kunde få vara ledig men det blir ju helt fel när man väl är det om man inte ska vara det, jag vet varken in eller ut under dagarna. Allting blir bara helt oordning, det är ju mycket bättre att jobba och göra allt som vanligt i stället, så som kroppen är van allt.

Nä nu ni ska det blir middag, jag är väldigt trött just nu och tänker inte helt rakt så ja, jag hoppar väl rätt mycket i mina tankar, kan jag tänka.

Inga kommentarer: