När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, februari 15, 2010

Träningsvärken den enda värken att längta efter, eller?

Idag uppdagades något som jag aldrig har varit med om förr och om jag har rätt så är det en promenad i lördag som är anledningen. Vad jag pratar om är TRÄNINGSVÄRK i framsida lår och jag menar det när jag säger att jag aldrig har varit med om något liknande.

Först kunde jag inte komma på var den kom ifrån, jag tränade ju ben i tisdags för snart en vecka sedan så det kan ju inte vara det och ja igår tränade jag rygg, axlar och triceps. Detta kan ju inte heller förklara denna sjuka träningsvärk. Så vad finns kvar, jo i lördags tog jag och Simon oss en härligt promenad i solen, visst så varde den i över 2 timmar men vadå!? Kan man verkligen få mer träningsvärk av att gå än vad man får när man ENKOM tränar just framsida lår på gymmet?

Så ja i alla fall när Simon kom hem idag så berättade jag att jag har sån sjuk träningsvärk och jag frågade om det var på grund av att jag körde mark lyft igår men jag tycker som inte det, inte när jag har klarat mig utan tidigare. Så till slut sa jag att det enda annars jag kan komma på är promenaden vi tog på lördagen. Och då ut brister Simon "JA det är det ja, det måste det vara. Jag har också träningsvärk". Då visade det sig att när han nu hade varit ute och sprungit hade det inte varit konditionen som det var fel på utan att han hade så fett ont i framsida lår efter han sprungit något varv i parken. Jo tack, jag är inte den enda som har träningsvärk vill jag lova.

Men det är som samtidigt skönt med träningsvärk, det är ju helt klart den bästa värken.

Inga kommentarer: