När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, februari 08, 2010

Från mindra bra till kom igen nu!

Hum ja, jag tror att jag började intervjun väldigt bra och sedan gick det bara utför, tror jag. Jag var inte alls så motiverad till jobbet i slutändan, jag vill ju egentligen inte ha det och jag hoppas att jag inte får det. För att man ska kunna tjäna pengar så måste man sälja så är det och om man inte gör det då? Ja, då åker man ut antar jag.

I alla fall så måste man göra minst 10 salg i veckan för att som han sa "ska ha något här att göra" och det innebär ju minst 40 salg i veckan.

Njä, jag vill nog inte det där egentligen, jag undrar om dom såg det eller inte. Jag försökte nog sitta där och övertala dem lika mycket som mig själv att jag skulle klara jobbet. Senast onsdag får jag veta.

MEN

Sen hände något bra, det kanske har lossnat för mig nu. Kära Maria och hennes Barbro är och hälsar på i storstaden så medan vi satt på ett fik och dom drack sitt kaffe så ringde min telefon igen. Jag var HELT säker på att det var min söta Simon som ringde eftersom att han borde ha slutat vid det laget, men inte det var ett okänt nummer.

Så jag svarar så vacker och kvinnan in andra änden presenterar sig och öppnar som dom flesta andra gör när man har sökt jobb "och du har sökt jobb här, ikke sant?" jajemen säger jag eftersom att detta är till skillnaden från intervjun jag var på idag ett jobb som jag hellre vill ha. Även fast det inte är lika bra som resesjonist så är det som medlemsrådgivare/säljare på SATS. Så hoppet på det stället har jag inte ännu gett upp. Nu har jag mig en intervju på onsdag. TOPPEN! Detta satsar vi på, ska man ha ett säljar jobb så ska det vara detta!

Nu vet jag inget om lön det stod inte något direkt vad jag kommer ihåg men fan det här vore mycket bättre! Så jag blev som glad och positiv nu! Jag ska ÄGA på denna intervjun!

Inga kommentarer: