När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, oktober 30, 2009

Min fredagskväll.

Ja ni, Simon jobbar över i helgen så då är jag själv större delen av tiden. Denna dag har varit rätt så seg men nu på slutet det är då jag börjar komma igång och plockar undan grejer och bestämmer mig för att allt onödigt som ligger framme ska bort!

Så tänkte jag snabbdammsuga också och vad händer då? Jo, då stöter Linda till hyllan som ett levande ljus står på och det faller ju förståss i backen så det far stearin verkligen överallt! Jag kan ju tillägga också att ljuset hade ju brunnit i minst 2 timmar så det var ju inte lite stearin som kunde rinna ut. Så då var det bara ner på knäna och börja skrapa. När jag tog bilden hade jag dessutom redan hunnit skrapa en del men ja, ni ser ju själv hur kul det var!

Så då blev det inte en snabb och enkel dammsugning på kvällskvisten utan det blev även att skura, jippie! Det är väl vad man längtar efter en fredagskväll. Annars har jag roat mig med detta bland annat.

Nä nu ni så ska jag faktiskt hoppa i sängen jag har ju en "stor" dag fram för mig med arbetsintervju. Jag tänkte äga den så att jag får jobbet det vore nice. Så ja, jag vill inte vara helt sliten så sängen nu!

1 kommentar:

Maria sa...

Jag lyckades också med det en gång, välte en hel ljusgrej med typ 7 ljus i på ett PARKETTGOLV. Det tog typ tre timmar för mig att få bort allt jäkla stearin och ändå blir det ju som kvar en konstig yta på golvet. Jomen just ja, nämnde jag att det var hos en kompis dessutom? Braa Maria.