När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, oktober 31, 2009

Vilka rackare.

Tele2 här i Norge försöker blåsa mig på pengar, hör och häpna! För nästan 2 månader sedan eller mer 1,5 så bytte jag från kontantkort till abonnemang och det abonnemanget jag bytte till tyckte jag var HELT ypperligt. Det är ingen bindningstid och ingen fast månadsavgift dessutom så får man 170 kr i månaden att ringa för och ut över det betalar man resten själv. Dock så täcker dom 170 kronorna bara samtal inom Norge och sms så mina samtal till Sverige får jag betala ut över, men vad gör det? Jag brukar inte spendera så speciellt mycket pengar i månaden på att ringa så då ser jag det som att alla samtal inom Norge får jag gratis, inte helt fel tyckte jag!

Men nu denna månad som jag fått räkning för så vet jag att jag faktiskt har ringt ganska mycket och en hel del till Sverige men även Skottland så jag förväntade mig att jag skulle betala en del MEN INTE HELA 377 kr. Det verkar helt sjuk och inte står det något på fakturan om att jag har fått 170 kr gratis eller något så innan jag betala den så skickade jag i väg ett mail till Tele2.

Riktigt sega var dom på att svara för det första men nu på morgonen såg jag att jag hade fått svar. Tydligen så var det ju något litet fel och att det faktiskt inte var dragit denna gratis summa så nu ska det fixas i alla fall, men FY skäms alltså!

Jag ska fasen inte betala 377 kr hehe fast är 207 så mycket bättre? Jag visste att det skulle bli lite så här, för man har inte samma koll med abonnemang men nu ska jag skärpa mig. Jag vet att jag har tänkt att, ja men jag ringer eller skickar några sms, jag får det ju gratis men allt är ju inte det. Nu har min lilla hysteri lugnat ner sig och jag ser fram emot nästa räkning för att se hur det går för mig.

Inga kommentarer: