När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, september 25, 2009

Ja...

Detta gör mig faktiskt bitter. Nu under perioden som vi har varit i Norge så har Simons firma hittat på en massa skoj med sina anställda så som en helg i fjällen men massa skidåkning (för de som inte var allt för bakis) och after ski, sedan har dom även har bara en frimakväll där dom firade ett projekt om jag inte har helt fel då dom blev bjudna på mat och öl på Peppes Pizza. Även har dom haft ett julbord men eftersom att Simon började typ 2 dagar innan eller dagen innan så hann dom inte riktigt med att styra upp det så, det fick han tyvärr inte fara på. Ikväll eller idag i så ska dom iväg efter jobbet och åka 2 timmar med bil (och ändring dom ska inte alls i väg efter jobbet dom ska fara ISTÄLLET för att jobba) eller buss till någon ställe där som först ska köra gokart och sedan så ska det på någon bana där man kan köra kjempe fort med bil runt runt runt och roa sig och så är det väl fest och hela faderullan.

Mitt jobb dom gör SMÅ PATETISKA försök till något som dom tror är kul. Men för det första så började ju jag jobba i december och då blev jag glad över att innan jul så fick jag en julgova av jobbet, det var 250 eller 350 kr på the body shop och det är ju inte så illa pinkat kan jag tycka. Jag och Anette som då jobbade ihop och höll på att lära känna varandra pratade dock om att vi hellre skulle ha farit på ett julbord i stället för presentkortet. Klart det skulle vara kul att se alla och så. Men inget julbord blev det. Nästa gång mitt jobb har försökt göra något är när vi skulle ha en assistent kveld.

Det låter bra till en början, kul att dom hittar på något tills man faktiskt kommer på att det är på en TISDAG! Så inte kunde man se fram emot en kul kväll det var ju bara dödsdömt när man hade nästan hela veckan att jobba kvar. Sedan så skulle dom bjuda på räkor och ja, jag är ju inte SÅ glad i det om vi säger så. Men jag gick dit med öppet sinne och åt men hur kul var det?! Allting kändes bara påtvingar för att ledarna skulle kunna stilla sitt sinne med att dom faktiskt hade hittat på något för oss, buhu det var inte ens lite kul. Det enda bra var vädret och det var så pass varmt att vi kunde sitta ute och äta ca 18.30 utan att det ens var en gnutta kallt.

Ja och så till vad jag och Anette då fick höra på denna assistent kveld var att det FAKTISKT hade varit ett julbord, men av någon anledning blev vi inte bjudna.

Jag vet att detta bara är ett I-landsproblem men ärligt talat jag tycker inte att det är kul, jobbar man och sliter vill man känna uppskattning så därför sticker det lite i mina ögon varje gång Simon far och gör något. Nyss drog han, jag hoppas han har kul.

Inga kommentarer: