När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, augusti 07, 2009

Lite tråkigt tycker jag.

Lite blä känns det, men det är ju verkligen inget att göra åt egentligen. Igår kväll sådär efter 21 fick jag ett sms av Lina som jag nu jobbar med att hon har varit på legevakten = typ akuten och hon mådde väl inte sådär jätte bra men hade alldelesför högt blodtryck så hon kan inte jobba idag. Det var lite synd må jag säga för att idag så är det bara 3 barn och vi skulle dela upp dagen så att man slipper sitta och rullar tummarna i stort sett hela dagen utan bara gör det halva. Och nu är det jag som öppnar så då skulle jag sluta där vid 12. Sweet tänkte jag och hade pratat med Simon att att vi skulle dra iväg och sätta oss på ett café och mysa lite, som vi aldrig hittills ever har gjort än. Men nu går ju inte det tyvärr utan jag måste jobba heldag.

Det känns lite sådär för att föräldrarna kommer väl känna sig lite osäkre eftersom att Lina inte kommer vara där och hon känner ju barnen sedan tidigare det gör ju inte jag så än har dom väl inte helt blivit komfortabel med mig. Men det är sånt som kommer eftersom, det är bara synd att att det blir så nu.

Ja, i alla fall så pratade jag då med Tone om att Lina var sjuk så sa jag att jag klarar mig ju egentligen själv med att det blir lite både och eftersom att dom inte känner mig och då gav hon förslaget att hon skulle ringa Mailin som jobbade innan mig och se om hon kunde komma. Hon ska egentligen jobba på Måltrossen ett annat dagis i Tårnsvalen nu 2 veckor innan hon ska börja skola men Tone sa att dom var överbemannade så att hon säkert skulle kunna komma.

Samtidigt som det kändes jätte bra så tycker jag det var lite synd för vad jag egentligen hade hoppats på var att Anette skulle kunna komma och jobba. Men än så vet jag inte, för jag sa att Tone bara skulle skicka ett sms till mig så jag får veta om Mailin kommer men det har hon inte gjort än. Men jag ska ringa när jag kommer till jobbet och fråga hur det blev.

Så från att gå till att var inställd på att få sluta vid 12 en fredag som ser ut att bli helt toppen med jätte fint väder så måste jag jobba hel dag med barn som kommer känna sig något osäkra eftersom att Lina inte kommer alls. Vi får se hur det går sen till måndag men det löser sig.

Inga kommentarer: