När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, augusti 05, 2009

Lampor.

Oftast brukar man inte bli så glad av att lampor börjar lysa så som om man sitter i bilen och kör och helt plötsligt börjar det lysa en varningslampa men man har ingen aning om var det är och dåligt verkar det vara. Lampor brukar inte direkt bringa någon glädje egentligen men idag...

Jag har aldrig varit så glad tidigare som jag blev idag när jag såg en viss lampa lysa och det var lampan vis hissknappen som visar att den är på väg och FUNGERAR. Idag blev det helt plötsligt superfint väder och (det är inte så att jag klagar på det fina vädret det blev bara så ovant varmt) då blir man sådär extra trött bara för att det är varmt. Nu de senaste två dagarna har hissen inte fungerat så idag var det nästan så att jag bad till gud om att den skulle fungera för (i ärlighetens namn så hade jag nog druckit för lite vatten och kände att det kanske var att prestera lite för mycket, men sånt kan jag ju inte erkänna så vi säger att det var...) att orka gå upp för alla trapporna skulle var lite för jobbigt just idag.

Så tack för att det där lilla ljuset från lampan det var en stämningshöjare. Men nu ska ni inte tro att jag har haft en jobbig dag idag, snarare tvärt om. Om man har hunnit läsa ut en bok på arbetstid säger de väl ganska mycket, nu var den i och försig påbörjad men det väl inte så ofta som man har tid att göra det?

Inga kommentarer: