När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, augusti 02, 2009

Hemma igen, äntligen!

Just nu lättnad.

Jag kan säga att det har varit en ok resa tillbaka till Oslo inte alls så jobbig mest med tanke på att mamma och pappa var så söta och körde oss till Umeå så det blev inte alls en massa stånk med väskor. Ja, men på Arlanda så blev det sådär 30 min försening och sedan så var inte flygbussen så snabb så i slutändan så var vi inte hemma tillbaka i lägenheten förrän 23 alltså 1 timme efter vad vi egentligen ungefär skulle vara tillbaka.

Men jaja sånt sker tänkte vi och tills vi kommer till vårat hus och då tänker jag YES nu är det bara hissen upp. Trodde du ja, inte fungerade den. Så var det bara att hugga tag om väskorna och bära, 7 trappor upp.

Inte lika kul, men nu sitter jag här, nyduschad och fräsch med en yoghurt sedan är det dags för sängen direkt. Jobbet väntar i morgon och hur det kommer gå återstår att se.

För övrig så är denna yoghurt som jag äter nu den den godaste yoghurten jag har ätit, vad jag kommer ihåg i alla fall och med det menar jag att jag verkligen inte är en människa som tycker om yoghurt så för att jag ska säga att en yoghurt är god då är den det!

Nu, natta på återseenede i morgon när jag har mer tid.

Inga kommentarer: