När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, juli 18, 2009

Tillfälligt boende med säng.

Vi blev lägenhetsvakter idag, vi har inte flyttar några grejer dit som resväska och så så vi "bor" inte där än men vi ska fixa det sen. Helt ärligt så är det som att bo på hotell, det är den finaste lägenheten man kan tänka sig och det trodde liksom jag var nog. Men vi fick en snabb genomgång hur allting fungerade och duschen säger jag bara, det är ju bättre än vad man har på hotell.

Vi kan duscha som vanligt det ett sånt där "flyttbart" munstycke, vi kan välja takdusch, vi kan ha bara väggdusch eller också bara för fötterna, det finns belysning som man kan ändra hur man vill så det är ljust men även mysigt, vi kan basta i duschen. Helt sjuk är det.

Nä det kommer bli kul men alltså det är så himla fin så det är inte direkt att jag kommer våga använda massa grejer. Det blir väl typ äta lite mat där, se lite tv kanske och ja sova, duscha annars tror jag ändå att vi kommer att finnas mer på annan ort som här på sjungande. Men det kommer bli helt FANTASTISKT att sova i en säng, det är nog det bästa. SÄNGEN!

Så nångång innan middag ska vi ta oss ner med grejerna bara så kommer vi tillbaka hit till Johannes för grilla mat och parta med alla som ska hit och det är ungefär alla. Och ikväll, VERONICA MAGGIO ett måste!

Inga kommentarer: