När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, juli 21, 2009

Dom senaste dagarna.

Ja nu har det varit några dagar utan uppdatering men det har mest att göra med att vi bor i en lägenhet där vi inte visste om vi ens hade tillgång till internet, men jo om vi lånade deras dator och loggade in som gäst så fixade det sig.

Dock så blir det inga bilder för det blir så himla jobbigt att hålla på att fixa med det i så fall men jag hade tänkt berätta lite vad jag har hunnit med sedan sist.

Lördagen då vi fick låna lägenheten så packade vi in grejer här som vi tog med resväskorna hit, sedan så blev det middag med grillning hos Johannes på sjungande med trevlig sällskap. Jag var ju bestämd över att jag skulle se Veronica Maggio och tyvärr så skulle ju hon spela så tidigt så vi var ju som tvungen att lämna festen när den var som bäst. Men då kom vi på den braiga iden att vi brassade ner till trästock med bilen, såg klart och brassade tillbaka.

Sedan så spelade vi lite spel och så och så gick vi ner på området igen för att träffa lite människor. Kvällen avslutades med att gå förbi Subway och köpa natta mat som vi sedan åt i lägenheten.

Söndagen blev väl lagom seg, vi gjorde väl inte så mycket alls förutom att jag skulle på en klassåter träff på kyrkholmen. Som var jätte kul verkligen, super kul att se alla och få höra lite vad som händer och sker i allas liv. Jag har ju verkligen varit avskuren från denna värld känns det som när jag har varit i Oslo. Men hur som helst mycket skratt blev det!

Jag gick sedan upp till sjungande och Johannes där det blev lite spel, middag och en film. Sedan bestämde vi oss för att se bio, Johan Falk blev det. För att vara svensk så tycker jag faktiskt att den var bra, kanske riktigt bra till och med.

Måndag igår ja, då gick Simon en lång morgonpromenad med David medan jag var kvar i lägenheten och gjorde Pilates i över en timme. Sedan så satt jag ärligt och bara väntade på att klockan skulle gå så att jag kunde gå till Karma och klippa mig.

Så nu mina damer och herrar är jag korthårig igen, i alla fall om man jämför med hur långt jag hade innan. Jag kommer inte ihåg senast jag hade så långt hår och nu är det borta. Dock så tar det ju inte så lång tid för håret att växa igen så jag är inte orolig. Lite ovant känns det och, ja jag har verkligen lite svårt för mina lockar men det här blir säkert bra. Jag tror det blir snyggt och platta också.

Sedan i alla fall så blev det så att jag och Simon blev upphämtade av Chrille och Cajsa och så styrde vi bilen mot Bergsbyn och glass... trodde vi. Men när vi väl kom fram så vad händer, jo vi läser på skylten att det står, stängt på måndagar! Jäklarns alltså, då hade vi kört dit i onödan, i stället så blev det kulglass på Ainas. Det var verkligen inte helt fel måste jag säga och hur kul hade vi inte när i satt där ute och pratade. Inte förrän när vi verkligen var tvungen att gå när dom hade stängt Ainas och plockade ihop allting ute dom parasollen över bordet då var det dags att gå.

För medan vi satt där hade det ju smått börjat och regna och utan "tak" är det ju inte så kul att sitta kvar. Då for vi hem och så myste vi en stund framför tvn.

Så blev det tisdag alltså idag. Då jag verkligen känner att jag har träningsverk över allt i ungefär alla muskler men samtidigt som det gör ont att röra på musklerna så det ju ändå skönt att ha ont. Idag regnar det också så det är inte så att man är så sugen på att vara ute och göra massa saker men vi gick en snabbsväng på stan och eftersom att jag har namnsdag idag så tyckte jag att Simon skulle köpa Skipbo till mig i present. Men det tyckte inte han så i stället köpte jag det själv för hans pengar. Efter det så trillade Johannes in här och så har vi suttit i säkert några timmar och spelat.

Jag började med att vinna en omgång med hästlängder och så kände jag som medlidande men dom andra för dom blev som så sur och trodde att jag fuskade. Men, medlidande aldrig mer säger jag bara! För i slutändan så vann jag aldrig med, visst så låg jag bra till några gånger förutom sista gången då vi skulle köra om vem som verkligen skulle vinna. När Johannes fick slut kort i sin hör så hade ju jag minst 10 st kvar, katastrof säger jag bara! Det ska bli andra bullar, jag lovar. Aldrig mer medlidande, dom ska köras över TOTALT!

Nu väntar jag på att Simon ska komma tillbaka och så blir det väl middag sedan så ska vi på E4:an i kväll och dansa lite, vi får se hur det går med den saken.

Nu har jag försökt att inte ordbajsat allt för mycket så att ni kanske ska orka läsa detta, men jag dyker nog upp igen snart.

Inga kommentarer: