När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juli 13, 2009

Grillat och UFC igår.

Igår blev det grillning och UFC hos David, eller maten grillade vi hos han och Anneli men UFC såg vi hos föräldrarna Tom och Yvonne som bor i trappuppgången bredvid. Dom har fruktansvärt fin lägenhet, bodde jag som dom gör skulle jag vara helt nöjd, då känns det som att mitt liv skulle vara perfekt.

Men då hör det också till att man måste ha ett jobb så man kan betala för lägenheten så då har man ju som allt man behöver. En snuskigt fin lägenhet och ett jobb, Simon får gärna också vara med i ekvationen.

Ja i alla fall så när vi var där så frågade Yvonne Simon om hur vi bor nu när vi är hemma på semester och ja, vad kan man annat säga än att vi bor på soffan hos Johannes. Annars så blir det hemma hos föräldrarna, tyvärr är inte det lika kul eftersom att om man då ska göra något så måste man ha ett fordon att ta sig med till stan vilket gör allting mycket mer avancerat.

Ja men då kläcker Yvonne hur som helst ut sig att hon tycker att vi skulle bo i deras lägenhet nu när dom drar iväg en vecka på semester nedöver landet med deras Winge. Och samtidigt som jag blir jätte glad över att dom säger det så känns det som att det är något som man egentligen inte kan göra. Det känns som att det är aningen för mycket att ta emot liksom även om dom bara vill väl.

Så vi får se hur det blir, vi blir alltså kanske lägenhets och blommvaktare en vecka. Det låter inte helt fel egentligen med tanke på att dom bor i huset brevid Hemmakväll så man har ju verkligen NÄRA till ALLT. Som Tom sa, det är inte alltid bra när man hinner spinga ner och köpa godis på Hemmakväll i en reklampaus och hinna hem utan att den är över, så man missar ingenting. Vi får i alla fall se hur det går, dom planerar att åka på lördag i alla fall.

Nu ska jag kramas lite med Simon, nu har han kommit tillbaka från gymmet.

Inga kommentarer: