När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juli 13, 2009

Det blev plättar idag!

Nu är jag verkligen mätt i magen det kan jag lova, jag har nämligen stått och gjort plättar till både mig, Simon, Johannes och Johan och gott var det! Fruktansvärt gott, det var riktigt länge sedan jag åt plättar sist. I Norge så testade jag en gång att göra plättar på kokosflingor som man mixade till mjöl i stället för vanligt mjöl och det var helt ok men lite bökigt bara.

Fast självklart är vanliga plättar det bästa. Nu ska jag rent ta och vilka magen en stund medan grabbarna sitter och spelar Last night on earth. Har jag tur kanske vi kan lira Labyrint en omgång sen.

Imorgon så beger jag mig hemåt Bureå hållet och lämnar staden för någon dag. Simon ska ändå till Källbomark så då kan jag fly fältet också. Det är väl bäst att hålla sig lite hemma hos mamma och pappa så dom hinner träffa mig något.

Oj jag ser just såhär några timmar efter att jag aldrig publicerade detta inlägg som jag skrivit, som jag var klar med. Men så går det. Nu har vi varit över till Johan och sett film, den andra Bondfilmen blev det.

Nu, natta.

Inga kommentarer: