När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, juni 04, 2009

Jäkla webbradio.

Så fruktansvärt irriterande, jag har just återfunnit idén om att man kan lyssna på webbradio men det går inte alls bra. Det blir liksom "avbrott" HEEEELA tiden. Grymt irriterande och jag som var sugen på en uppdatering från Sverige så som att tex lyssna på rix morronzoo, DET var länge sedan vill jag lova.

Ja ja, jag får väl klara mig. Om inte annat kan jag ju sätta igång den riktiga radion men då blir det ju norska jag måste lyssna på, i och för sig är det som samma musik men man hänger inte riktigt med på snacket alltid. Inte lika kul.

Snart ska jag röra mig till jobbet för att det förhoppningsvis ska bli mer sol idag så man får sola. Det är ungefär det enda jag hoppas på varje dag när jag ska jobba. Men och andra sidan idag är det torsdag och det innebär, snart helg! Vi ses senare.

2 kommentarer:

mona sa...

oj! hej! jag vet inte vad jag ska säga. tack!? det var snällt av dig, men just nu så ska jag hem till skellefteå och vet inte när jag kommer tillbaka! :) men tack ändå!

mona sa...

oj, hej! det var snällt.. tack! men jag flyttar hem till skell sen vet jag inte när jag kommer tillbaka igen! men tack ändå :) vem är du förresten? :)