När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, maj 30, 2009

Stekt.

Det är otroligt fint väder på detta ställe. Idag hurtade vi iväg till gymmet och efter det blev det bara en dusch och sedan lite ihop pack av saker man kan äta sedan drog vi ner till Frognerparken eller rättare sagt Wigelandsparken som den egentligen heter. Ja, där parkerade vi på en filt i solen och stekte fläsk, närmare bestämt mitt fläsk. Jag hade självklart smörjt in mig denna dag så vi får väl se lite senare om det har blivit något resultat men just nu har vi just kommit hem innan för dörren.

Egentligen så hade vi nog tänkt ligga en stund längre men där vid 3 tiden kom Simon på att han ville ha ett par nya short så då var det bara att röra på det stekta fläsket medan affärerna har öppet. Jag vet inte riktigt när de stänger här i Oslo på lördagar och på söndag är det inte alls öppet. Ja, i alla fall så hittade vi ett par till Simon som han totalt älskade och nu har tagit på sig och parkerat på soffan framför Breaking Bad.

Nu ska jag ta mig en dusch sedan blir det lite mat och så ska vi nog gå över till Malin som nu är själv en vecka och se film. Kul ska det bli, jag tycker verkligen om att hälsa på där, de är så söta. Kruse också men nu är inte han hemma då, men det ska nog gå bra ändå.

Jag hade faktisk tänkt ta med mig kameran idag OM jag skulle känna suget att ta någon bild men den glömde jag då så tyvärr blir det lite bildlöst här nu.

Glöm inte att smörja in er bara.

Inga kommentarer: