När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, maj 27, 2009

Jag jobbar på det.

Ett steg i rätt riktning nu för mig i alla fall, jag har börjat att packa upp min säck med kläder. Jag kompromissar så jag har inte gjort det klart. Jag gruvar mig för att gräva runt i alla kläder sedan vill jag också att det ska vara en bra ordning. Jag skulle vilja ha en garderob för "jobbkläder" och träningskläder sedan en annan för alla andra man har. Men det är ju rena lyxen om man skulle ha så, så jag får försöka göra det bästa av allt.

Det är den ena grejen som jag verkligen MÅSTE göra, sedan har jag 2 till. Det ena är mitt lilla projekt som jag fortfarande inte kan prata så mycket om men som har en deadline om ca 1 månad sådär. OCH sist men inte minst, min jäkla kurs. Hur ska jag hitta tillbaka till alla tankar som jag hade när jag gjorde bilderna till examinationen, jag måste ju skriva klart dokumentationen och kunna motivera precis allting. Jag vill inte direkt bli underkänd. Usch, vilken hemsk tanke och tänk dessutom om jag väntar så länge med att skicka in att jag inte skulle hinna komplettera om jag inte skulle bli godkänd.

Så då vet ni vad jag har att göra, typ.

Fast nu får vi se, jag kanske tar ledigt för ikväll i alla fall. Kruse far hem till Sverige i morgon och blir borta en månad eller så. Sedan är det ju våran tur att far hem så han hinner vi inte träffa annars förrän när vi kommer tillbaka hit. Så det blir kanske film kväll nu, eller filmkväll blir det väl inte, rättare sagt ska vi kanske se en film. Men ha de gott alla där hemma.

Inga kommentarer: