När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, maj 17, 2009

Allting kan hända.

Hihi jag fick just höra någonting jätte kul. Kvällen slutade ju som den gjorde igår, vi jag och Simon eskorterade hem Oskar och Mange till deras lägenhet och i den lägenheten låg Rene nedkrupen i sin säng för att få en god natts sömn innan han skulle stiga upp på morgonen och fara och jobba.

Men kvällen slutade inte där för grabbarna grus som nu går under smeknamnen Chokladmonstret och Kräkis. Hur dom fick dessa fina namnen är för att Oskar kom hem och mådde tydligen inte alls så bra i slutändan och kräktes en massa. Det är väl egentligen ingenting ovanligt att man kna spy efter en festkväll men chokladmonstrets historia är något helt annat.

Rene hade vaknat när grabbarna kom hem men sedan också somnat om. När Rene sedan stiger upp på morgonen för att dra till jobbet så ser han en liten Mange ligga och sova i sin säng med chokladsås över HELA ansiktet. Nu har han på något sätt hittat en tub med chokladsås och tagit med sig den till sängen där han lägger sig och "äter" men också somnar. Haha, jag skulle ha gjort allt för att faktiskt se det på riktigt.

Men vad jag kan göra är att jag kan bjuda på lite av mina bilder från kvällen, nu är det i och för sig bara några bilder från efter kl 23 då vi kom tillbaka till våran lägenhet men kul var det. Jag måste bara lägga över dem på datorn.

Simma lugnt alla, jag har sovit en stund nu på dagen och efter det när jag har slappnat av så känns det lite bättre men halsen är inte kul och inte trycket i bihålorna heller för den som vill veta. Förhoppningsvis så överlever jag att jobba i 3 dagar nu sedan är jag LEDIG! :)

1 kommentar:

Anna-Sara sa...

jaså du gör det =) tack, än så länge är jag då själv nöjd =) tänkte du tyget på soffan eller? det är iaf manchester...typ :)