När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, april 14, 2009

Min bräda.

Nu kan ni tro att jag är en besatt människa men alltså jag tycker faktiskt att detta är en jobbigt grej och mina grejer är mina. Men så här är det.

En gång i tiden när det var februari och jag trodde att jag skulle få en fungerande dator så for jag på IKEA och köpte en Bräda. Det är alltså ett data stöd att ha i knäet ni vet säkert vad jag menar. Jag valde den vita av egentligen 1 anledning och den är. Vi detta tillfälle så bodde jag då hos Oskar alltså Simons bror tillsammans med Mange och Rene också. Mange hade också självklart en sådan bräda och den han hade var svart/grön och då ville inte jag härmas och köpa en exakt likadan, så då blev det den vita. Men den vita är fin så inget illa om det liksom.

Men nu så när Mange har flytt landet alltså sagt upp sig och nu inte längre bor här (och för tillfället befinner sig i Brasilien) så har Rene nu sista svängen som han är hem med bilen för att lämna den där, tagit med fel bräda. Han tog alltså min vita som ungefär aldrig har varit använd och den som finns kvar är Manges "gamla" och "utslinta" vad vet jag hur mycket och hur länge han har haft den och vad han egentligen har gjort med den. Han kan ju ha haft den i knäet naken, vad vet jag, risken finns ju.

Inte vill jag ha den. Nej, jag vill ha min, den jag köpte på IKEA och just nu är jag SÅ sugen på att tvinga Rene att ta den tillbaka till mig, då är bara grejen att nu ska han ju inte köra bil, han ska väl flyga. Då kommer han väl enkomt behöva ha ett bagage med sig bara för det. Men saken är den, det är ju inte misstag, det är ju Renes misstag. Är jag elak om han måste ta tillbaka den?

Jag vägrar att köpa en ny men jag skulle lätt kunna köpa en ny om det inte är jag som måste betala för den själv vilket lämnar alternativen. Antingen så betalar Rene en ny eller så ja, jag vet inte Mange? Mange rår ju inte för någonting.

Suck, men så här besatt är jag verkligen över mina egna grejer. Något som jag har köpt är mitt så länge jag inte har gett bort det till någon, men min vita bräda är MIN!

Inga kommentarer: