När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, april 24, 2009

Eftermiddagen i bilder.

Detta är Linda idag efter jobbet när hon väntar på T-banen och sitter och solar. Vet, jag blev lite underexponerad, men jag gillar speglingen i brillorna.
Det blåste en del idag också.
Här är var jag kliver av och på T-banen vid jobbet. 242,2 meter över havet.
Detta är ett hus som jag spanar på varje dag när jag åker till och från jobbet, dock så ligger det på en kulle och allting är snett och vint i denna bild så jag ska göra om och göra rätt.
Värsta kråkboet, nämen det var ett spännande träd. Jag ska ta mer kort men i andra vinklar sedan får att få bättre bilder men att även slippa med alla byggnade och skyltar också.
Här kan ni ju faktiskt se en del av Nydalen i speglingen. Jag blir ganska störd över vinjetteringen som finns med på alla bilderna men den ska jag fixa bort sen.
Detta är väl en av de få bilder som jag faktiskt blev lite nöjd över, denna kan man göra något kul av. Jag gillar liksom formen på allt.
Så här ser det ut när man går hem från att handla från ICA, lite utsikt sådär. Kan tillägga att jag har zoomat ganska mycket så det är ju liksom bara toppen på gigantiska hustak som är med.

Inga kommentarer: