När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

söndag, februari 15, 2009

Flytt och allt vad det innebär.

Jag sitter och försöker skriva en lista om vad jag vill ha hit till Oslo från lägenheten i Skell. Jag vet inte men jag och Simon har ändå haft riktigt tur med att Rene faktiskt har kört bil en massa fram och tillbaka och då har kunnat frakta grejer åt oss. Men och andra sidan så skulle det nog inte har varit så om det inte var för att vi (läs: jag) körde av vägen med Renes bil när vi for hem vid jul. Nu är det för att bilen har varit på lagning i Sverige och han då har lånat mammsens bil som måste tillbaka.

Men jag känner mig glad över att han kör, tur för oss. Förra gången han kom hade han med sig 4 flyttlådor + 2 bananlådor och sedan min dator också. Denna gång när han far på fredag ska han få ta med sig min dator till Sverige, lämna den hos mamma och pappa, så ska jag se till så att det kommer en fraktsedel till dem så får dom skicka in dator och sedan ska jag se till så jag får en ny dator skickad till dem som Rene än en gång ska ta med sig hit till Oslo.

Skulle det visa sig att det är något fel på denna dator då är jag seriöst beredd att kasta den från balkongen. Ok, då har jag bara en helt trasig en och då får jag ingen ny så då suger det men.. ja det blir bara en jävla massa tjafs så jag hoppas och ber till mannen där upp att allt fan fungerar denna gång. Så på måndag ska jag ringa till Komplett se till så att dom faktisk hjälper mig med denna sak så att det blir möjligt. Vi får se hur det går, jag har egentligen ingen aning om hur detta kommer att fungera men, jag måste göra en returanmälan för att få något nummer och sedan ska det skickas en fraktsedel. Det borde hinna fixas till på fredag så Rene far så att det är gjort och mamma och pappa kan skicka iväg datorn direkt som dom får den av Rene. Nu kommer vi bara till problemet, jag antar att jag inte kommer att få pengarna för denna dator innan dom fått den till sig vilket gör att jag inte kan beställa en ny förrän jag fått tillbaka mina pengar och då är det ju som så.

Mamma och pappa kommer få datorn antingen sent på fredag eller tidigt på lördag vilket gör att datorn inte kommer skickas förrän tidigast på måndag och så tar det 3 dagar för den att komma dit den ska då är det alltså, torsdag. MEN då kan jag alltså inte beställa en ny förrän då (antar jag) vilket innebär att den ny datorn som jag beställer inte hinner komma förrän Rene far tillbaka till Oslo dagen efter.

Så det jag måste göra är att jag måste övertala Komplett att dom ska ge mig mina pengar så jag kan få mig en dator. Det återstår att se om det kommer att funka men Rene far inte till Sverige förrän nu på fredag så jag har lite tid på mig. Vi håller tummarna för att det faktiskt kommer fungera annars måste jag kanske låna pengar av någon. Vem har 7000 som ligger och skräpar så Linda kan få låna dem, den som har det får gärna räcka upp en hand!?

Inga kommentarer: