När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, februari 16, 2009

Det var min dag det.

Då var det jobb idag då, öppnade i morse. Jag trodde att jag skulle vara supertrött men det gick bra. Här snöar det ännu mer och hagen (alltså vi har inte barna i en hage, hage är vad trädgården/uteplatsen kallas på norska) på dagiset skulle ha behövt skottas. Eftersom att barnen är små så är dom väldigt kräsna och skriker så fort det är för mycket snö och dom typ trillar för att dom inte kan gå och så får dom typ snö i ansiktet. Så kan det gå, men vad som har förvånat mig är hur hängivna och storhjärtade föräldrarna är här och när vi hade fått si sådär runt en halvmeter snö så, helt plötsligt när man kom på jobbet en dag så var det inte alls så mycket snö.

Då hade två av barnens pappor varit och skottar större delen av hela hagen, helt otroligt. Det kan jag lova att det skulle INGEN förälder göra i Sverige Ja, killen som äger lägenheten som vi ska hyra hörde av sig idag och imorgon kl 17.00 ska jag och Simon hitta oss hem till honom för att skriva på kontraktet. Sweet, det känns bra, då får vi se hur det blir med betalning också.

Sedan så har jag ringt komplett också för så här har jag nu bestämt mig, jag ska inte ha den här datorn, jag vill inte ha något med den att göra och jag vill inte ha den på service. Så, jag vill göra en retur på den, få igen mina pengar och köpa en ny. Och mitt samtal med komplett på gick i hela 23 min och 40 sekunder och vad kom vi fram till att jag jo än en gång behandlas som skit och alla bara trampar rätt över mig och säger ÄN en gång till mig att jag ska göra det ena och det andra med datorn.

Jag blir så jäkla förbannad över det och jag gjorde verkligen allt jag kunde, jag blev så jävla arg att jag nästan började gråta i telefonen. MEN killen i andra änden vägrade helt och hållet samarbeta OM det inte var så att jag tänkte göra en hel återställning av datorn. Suck, och då sa han att jag skulle vara tvungen att bränna ut något recovery nånting på en dvd-skiva så jag skulle kunna få igång datorn igen. Inte förrän jag gjort det skulle vi kanske kunna komma till någon överenskommelse I slutändan så gav jag bara med mig och sa att jag skulle göra den där jävla förbannade grejen och sa att om det inte skulle funka så kunde dom ju vänta sig ett samtal i morgon och att det inte skulle vara vackert och att DÅ skulle detta problem lösas, jävlart handlöst!

Han lät inte helt omöjlig, men jag vet ju inte vem jag kommer att få prata med i morgon, jag överväger att se till så att jag får pratar med han imorgon, men vi ser ju. Hur som helst så har Simon testat att göra denna grej på datorn och det hjälpte inte. DET ÄR FORTFARANDE FEL PÅ DATORN!

Jag har sökt på internet och försöker se hur man kan få kontakt med konsumentombudsmannen men inser att det är väl inte han man får tag i eller? Är det någon som vet hur det fungerar, det jag kom fram till lite var att det finns någon i kommunen som man kan få kontakt med men inte någon konsumentombuds man så vem kontaktar alla som säger att dom tar kontakt med konsumentombudsmannen? Är det någon som vet snälla säg hur jag ska göra får att få prata med någon, jag vill veta vad jag har för rättigheter i denna fråga. Vem har rätt och vem har fel?

Jag längtar nästan tills klockan slår 9.00 i morgon när supporten öppnar och jag ska ringa, tro mig nu ska det hända något.

Nette är i alla fall snäll hon gav mig en kram och sa att jag ska stå på mig, hon tyckte att jag var duktigt i alla fall, och hade det varit hon så skulle hon flyga i taket. Det är kul med lite back up.

Nu får vi se vad jag ska göra, troligtvis inte så mycket eftersom att jag käkade för mycket pannkaka till middag. Men det blev god, det var ju jag som gjorde den ;) haha dock är jag lite för snabb för mitt eget bästa ibland, jag glömde nämligen bort att man borde ha smort in plåten innan man häller i smeten. Det satt ganska bra i botten ska ni veta men det var gott ändå. Sen så la vi till lite bär också, skogsblandning blev det. Det blev som lite syrligt och gott, grabbarna överlevde så det är väl positivt.

Ha de!

Inga kommentarer: