När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, februari 17, 2009

Bye bye, dator jävel!

Jag tänker bara säga nu att eftersom att Komplett nu säger att det är ok att skicka tillbaka datorn och att jag ska få pengarna tillbaka, (dom har inte lovat till 100% eftersom att dom måste se datorn men så länge allt finns kvar tex kartonger och grejer och det inte är några repor eller så, så ska det vara ok) tack gode gud. Jag vill som inte ha så mycket mer med just denna dator att gör. Modellen är helt klockren jag trivs bra med den men det hade varit bättre om datorn fungerar I alla fall för att inte riskera att det liksom ska hända något med datorn nu ska allting göras klart som att packa i hop göra en åter ställning osv. Detta göra att jag kommer att var lite frånvarande här eftersom att om jag ska ha tillgång till en dator så måste jag slåss med Simon.

Men då vet nu, jag ska iaf se till så allt åker med och det inte är något handhavande fel (vilket det självklart inte är, datorn var det ju fel på redan från början) så tar Rene den till Sverige och den skickas in. Tyvärr dröjer det antagligen 3-5 dagar innan jag får mina pengar efter det att komplett mottagit min dator eftersom att dom måste kolla på den först.

Men det löser sig i alla fall, dock får jag bita i det sura äpplet och måste vänta till jag får mina pengar för att sedan beställa en ny dator som måste skickas till någon i Sverige som sedan postar den hit till Norge Det suger lite för frakten kommer antagligen inte att vara så billig. Men vad gör man?

Då vet ni, så uppdateringar kanske det inte kommer vara så gott om men det känns toppen att detta nu är över och att det löser sig! Vi se senare.

Inga kommentarer: