När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, januari 21, 2009

Det var min dag det.

Idag var vi 4 barn först och sedan 3. Det är inte så super uppskattat när det visar sig att ett barn hade lite feber i slutet av dagen igår och ändå kommer idag + att han typ har diarré så han fick fara hem igen. Allt stod inte rätt till eftersom att han oftast brukar vara ett matvrak och nu inte hade ätit annat än en liiiiiten brödskiva till frukost och det var efter han kom på dagiset.

Ja, 3 barn på två personen det är inte illa, det är nästan lita för lite att göra. Man blir lätt trött på eftermiddagen då även barnen är lite spaka efter att ha sovit. Men Nette är så snäll och lät mig sluta en halvtimme tidigare eftersom att det egentligen inte finns någon anledning att vi båda är där. Så den kommer jag bjuda igen.

Ja, jag vet vad ni tänker, hoppas hon inte kommer gnälla så förbannat idag eftersom att hon gjort det hela veckan och är det så, sluta läsa nu då. Det är liksom så irriterande nu att jag liksom inte orkar bli arg. Enligt nordea postades mitt kort den 14/1 alltså 1 vecka sedan exakt. Var fan håller det hus? Nu var det så att jag glömde ringa idag på jobbet men lita på att jag kommer ringa i morgon och då kommer jag seriöst kräva att någon från nordea kommer personligen med mitt kort. Seriöst hur svårt kan det va? Fatta att jag vill kunna använda mina pengar till att typ handla mat, använda mina norska pengar och inte mina "svenska" eftersom att jag liksom förlorar lite på det allt med valuta och grejer. + att det kostar att ta ut kontanter. Det är molto frustrerande när man faktiskt måste ha det till typ t-banan när man köper biljetter och kort OCH att vissa affärer inte tar utländska kort så då kan jag inte handla där utan kontanter.

FATTA ATT JAG VILL HA MITT NORSKA JÄVLA KORT! Mitt tålamod är slut nu men ändå vet jag att jag kommer sitta där som en mes imorgon och vara trevlig i telefonen. Egentligen är det väl inte nordeas fel att mitt kort inte kommit när de har postat det MEEEEEEN as if I care?

Så, då har jag sagt det. Idag när barnen sov så satt jag och Nette och pratade heeeeela tiden, det har inte hänt förr. Vi brukar sitta i soffan och ta det lugnt och äta och läsa böcker men idag så hade jag super trevligt verkligen fast dock var det väl inte direkt så roliga saker vi pratade om men det spelar ingen roll. Så då vet ni det också.

Sedan efter maten tror jag att jag ska iväg och trampa lite på sats, det känns verkligen härligt efter man varit där även om man inte superansträngt sig.

På en stund kommer jag skriva ett annat inlägg som ni kan läsa och som är kanske något mer intressant eller ja kanske mer värdare att läsa om ni vill veta något om mig liksom. Ses då.

Inga kommentarer: