När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, december 20, 2008

Skräckfilm?

Ja, jag säger då det. Det var osäkert på om jag skulle kunna somna igår men det gick bra. Vi såg nämligen skräckfilm är igår kväll och även fast jag alltid har tyckt att det är kul och spännande att se skräckfilm så var jag bara inte riktigt fit for fight. Jag tror att det ha och göra med att jag sedan skulle gå och lägga mig ensam i en lite säng i ett rum där jag har bott nu i nästan 2 veckor. Hm, ja det kändes lite osäkert eftersom att jag vet att när jag sett skräckfilm så skenar alltid min fantasi iväg och jag inbillar mig saker, att jag ser saker vi varje mörk liten vrå. Men det gick bra, dock så insåg jag snabbt att efter ha sett den första filmen som inte alls var så speciellt hemsk och att jag mer skrattade i slutet av den eftersom att Oskar och Magnus blev så upprörd över att den var helt cp och sög, så kunde man inte riktigt bli rädd. Men nästa film som startades insåg jag snabbt att det var en riktigt skräckis och såg jag den skulle jag aldrig kunna sova.

Så även fast det blev många protester från både Magnus och Oskar som verkade vilja att jag skulle se filmerna för att jag sedan inte skulle kunna sova och dom verkade tycka att det var ett väldigt roligt fenomen. Men jag tog mitt förnuft till fånga och skulle gå och lägga mig, men redan då bara av att ha sett "startsidan" för dvd:n så vågade jag nästan inte gå själv till mitt rum eftersom att vägen dit var mörk, inte helt svart men mörk. Så då stod jag och vela lite, se en film som såg jätte hemsk ut eller gå till mitt ensamma lilla rum och sova.

Magne och Oskar tyckte att detta var otroligt roande och låg i soffan och började dra påhittade historier över hur dom har vaknat på nätterna av att det står män/människor vid deras säng och tittar på dem, och hur mange hade sett någon stå över Oskars säng och sedan burit ut honom ut rummet osv. Dom har livlig fantasi dom där små, men jag skrattade så att jag dog. Dock så påpekade Oskar att jag nog skulle behöva låsa ytterdörren för den var fortfarande öppen... Tänk om någon står i ditt rum nu Linda! Men så var det inte, men efter att som sagt allt påhittat kunde jag ändå inte låta bli att låsa dörren som var det första jag gjorde. För att vara über säker hade jag kunna låsa dörren till mitt lilla rum men, så illa var det inte.

Nä det var faktikt kul och ändå kom jag mig i säng inte allt för sent så nu idag vaknade jag där vid halv 10, rå härligt. Nu har jag suttit här och pillat lite och käkat frukost. Nu är det dags för att börja göra sig klar för att gå ner på Oslo by och se om man hittar något kul. Jag tänkte också se om jag hittade något kul för presentkortet jag fick på body shop. Vi ses i afton troligtvid så jag tänker uppdatera här om jag köpt något spännande. Kör försiktigt.

Inga kommentarer: