När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

fredag, december 12, 2008

Fredag i Oslo.

Hej hej nu är det fredag och vad gör jag. Jo nu sitter jag här i lägenheten efter att ha jobbat och hoppas att maten ska laga sig själv så man får något i magen. En MYCKET stor skillnad här i Norge är att alla lever på bröd. I stället för att äta mat/matlåda till lunch så äter man bröd. Och som Anette som jag jobbar med sa det så som en dag kan se ut för en vanlig norsk människa är att man äter bröd till frukost, lunch och sedan till middag så äter man mat med bröd till och så bröd till kvällsfika.

Första dagen på dagiset så fick barnen bara bröd till lunch jag kan säga att jag det kändes lite fel men så är det på detta ställe.

Ja hur som helst så är planen inte så mycket för ikväll annat än att jag tänkte duscha. jag överväger att gå iväg till ICA och handla popcorn kanske. Det vore något, det har ja ju inte ätit på ett tag,. Alltså på typ en vecka :P

Det blir väl kanske annars nån film eller så kan jag tänka mig och mer krav än så har jag inte på min första fredag här i Oslo. Jag har tänkt sova ut i morgon och sedan dra ner och utforska staden, jag kommer att gå fett vilse men det löser sig.

Så mat på en stund och sedan ICA och sedan ser vi vad kvällen erbjuder. Jag ska försöka hålla mig i närheten av msn så ni kan ju skriva om det är något. Jag vill gärna höra lite vad som händer där hemma. Så på återseende.

Inga kommentarer: