När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

lördag, november 01, 2008

Tack för ikväll!

Nu mer än någonsin känns det som att orden och tankarna bara flödar ur mig men jag tänker inte skriva något direkt av så stort värde ikväll.

Det har varit super kul i kväll. Först började dagen supertidigt med att den sötaste av dom alla (Simon) kom hem efter att ha varit till Norge. Han la sig och sova medan jag steg upp lite senare. Såg till så att lägenheten såg anträffbar ut och myste mest bara på och peppade upp inför boda borg.

Så kl 14 var det boda borg som gällde och vi var ett gäng på hela 14 personer som var där. Blandat allt från Thaiklubben till, kollegor och andra vänner och bekanta och någon vän till någon vän. Super kul var det verkligen och jäklar så vi kämpade och helt ärligt så här i efterhand så ÄGDE mitt lag. Vi gjorde allt enligt det man skulle och fuskade inte 1 gång och klarade 7 "banor" medan det var ett lag till som också kom upp i 7 men då genom lite mer fusk och resten hade lägre.

Men alltså kul var det dock RIKTIGT mycket folk! Några bilder kommer upp sedan.

Efter det så gick vi hem från Boda borg för att käka middag med Elin eftersom att allt egentligen startade med att säga hej då till henne. Så vi måste ju bjuda henne på något att äta hon är ju trots all vårat adoptivbarn ( inte på riktigt för den som trodde det) och hon är sötas i världen. Så det blev Kyckling tandoori eftersom att det inte alls tar så lång tid att göra. Så väl lagom till efterrätten började det trilla in folk som var goda och glada och som var med tidigare underdagen, för att fortsätta socialisera med lite högre promillehalt.

Gänget drog ut på krogen och vid denna punkt så kände jag bara att stanna hemma är min grej. Även fast jag brukar känna att det vore superkul att fara ut eftersom att det brukar vara ganska långt mellan gångerna så kände jag bara att det var såhär jag ville ha min kväll och jag stannar gott hemma och tar mig en liten stund för mig själv och sedan går till sängs. Jag blev så glad över alla som kom och tittade in och det var så kul att alla hade humöret på topp det gör att denna dag inte kunnat bli annat än perfekt, jag är ytters tacksam.

Nu är det bara några få timmar kvar till Elin lämnar Skellefteå för Stockholm och sedan USA på måndag. Jag önskar dig allt gott, be true to yourself och ha kul (+ använd alltid skydd) det är vad jag vill säga dig. Ta hand om dig så ses vi en dag, det vet jag!

Inga kommentarer: