När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, november 17, 2008

Lite av varje.

Jag lever fortfarande om det är någon som undrar, även fast jag inte skrivit nå de senaste dagarna. och jag tänkte börja med att lägga upp en bild på mina popcorn kryddor som jag lovade för typ 2 veckor sedan att en bild skulle komma upp så här är den. No more naked popcorn!

Annars så kan jag summera helgen lite kort men jag börjar bakifrån. Igår söndag så hade ju då Simon träning så för att få röra lite på mig så gick jag med honom dit och sedan ringde mamma och pappa för att säga att dom tänkte hämta bilen så dom fick hämta upp mig på vägen och köra hem mig. Efter det när Simon kommit hem så blev det äta snabbt för att sedan fara till Erik för att se UFC och det var riktigt bra matcher måste jag säga.

Lördag ja då blev det mest bara mys på dagen och sedan på afton/kvällen bar det av till Burträsk till Stig och Tova eftersom att hon nu fyllt 40. Så det var kalas där och tanken var då att jag skulle köra hem mamma och pappa så därav att jag hade bilen på söndagen. Men där vid halv 11 så började jag vara trött och fick lite ont i huvudet (men det berodde mest på att jag hade haft på mig mina glasögon i x antar timmar och jag fortfarande inte är van det) så då ville jag börjar röra på mig men mamma och pappa kände sig inte riktigt redo utan fixade så att de skulle få åka med Marie i stället så dom var där till kl 2 tror jag. Tack gode gud för att jag fick fara, min släkt är underhållande men knäpp.

Och få kommer vi till fredagen som ska få ett helt eget inlägg för dit ska det massa bilder.

Inga kommentarer: