När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, november 06, 2008

Då var det min tur.

Jag har verkligen fastnat för tillfället och här kommer ytterligare en redigering men nu är det en bild på mig och alltså före-bilden tycker jag är lite läskig, eller mina ögon är det (observera att före-bilden är den som är här brevid och efter är den som är i slutet). Och nu tänkte jag motivera lite till varför jag gjort som jag gjort med denna bild. Om man tittar på den så är det kanske många som tänker fasen vilken skillnad alltså men sen vet jag inte om många tänker att jag har förskönat mig själv eftersom att jag har molto (=mycket på italienska, jag skriver i Lindas talspråk här) slätare hy på efterbilden. I ärlighetens namn så var det inte huvudmålet utan saken blev bara mer så (och det klagar jag väl inte över, det är väl kul att få känna sig snygg eller ha snygg hy) för att som ni kan se på före bilden så har jag molto blänk i ansiktet från blixten och redan från början är jag överexponerad så för att få bort blänket så har jag (för att tala ett språk som människor kan förstå) "tagit ett prov" från en del av mitt ansikte där jag ansåg att det var någorlunda ok mörkt/ljust och sedan "målat" över blänken men jag använde mig av en metod där jag hade verktyget inställt på att bara påverka de områden som var ljusare än min "prov punkt". Detta gjorde att huden blev mer softat eftersom att mycket av texturen förlorades. Och när det nu blev så, så kan ju inte vissa delar se softade ut och "släta" medan resten av mitt ansikte har kvar massa skavanker (mest från mina fräknar) så då måste jag släta över dem lite också.

Sedan är det visst så att jag tagit bort mina små finnar och pormaskar som jag har (mesta dels på hakan för den som vill veta) men jag har självklart inte tagit bort mina födelsemärken! Dom får jag tyvärr alltid drass med.

Jag har även fixat till ögonen och det första jag gjorde var att jag använde mig av röda ögon verktyget vilket gjorde att jag fick en svart pupill. Sedan gav jag dom lite mer kontrast och ändrade färgen lite så att dom inte ser så förbaskat läskiga ut. Jag tog även bort det röda i "ögonvitorna" (jag tänker alltid på äggvita när jag gör detta).

Självklart har jag skaffat mig vita tänder också ;) men jag tycker inte alls att det blev så jäkla stor skillnad så det är väl en bra sak? Som pricken över i:et la jag på lite blurr i ansiktet så som alla fotografer göra på deras bilder dom tagit på modeller. Och jag är ju verkligen en modell ;)

Där har ni det, så förvandlade jag mig själv, om jag får säga det själv från att inte var så förbaskat läskig till mer normal.

Inga kommentarer: