När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, september 10, 2008

Ändrade planer.

Hejsan svejsan i lingonskogen! Idag kan jag väl inte säga att jag har hunnit göra något vettigt än. Min plan var som sådan att efter lunch så skulle jag gå min promis runt broarna så då har jag suttit och pillat i Photoshop i stort sett hela förmiddagen. Men nu blev det inte riktigt som planerat, för Ewa ringde och frågade om jag kunde jobba ikväll 16- 21 och visst kan jag väl det, jag har dessutom bil denna vecka (eftersom att mamma och pappa är i Turkiet). Så då blev upplägget genast annars.

Helt plötsligt hade jag inte hela dagen på mig att hinna göra klart mitt tidningsomslag i Photoshop (en övning vi skulle göra), gå broarna, gå och handla och hinna med att fara på Friskis ikväll. Så hör löser jag detta jo, det blir ingen broarna före jobbet, kanske efter om Simon är sugen vilket jag hoppas. Friskis går ju inte tyvärr och handla tänkte jag gå och göra nu. Och tidningsomslaget kämpade jag med till alldeles nyss då det får duga. Man kan ju sitta i evigheter med sådant.

Så vad att göra jo. Skriva klart detta, ta mig iväg till Kvantum och tillbaka sen så är det bara att göra sig klarr för att fara och jobba. Tänkte ta mig dit lite tidigare för att äta min middag där (en matlåda) för att hinna läsa ikapp mig på allting som har hänt nu när jag inte har jobbat på nästan en månad.

Och jag vill bara återkomma lite till mitt tidningsomslag som då var en övning från kursen som vi skulle göra. Där man skulle ta en bild på sig själv och sedan göra om det till ett tidningsomslag. Den bilden som jag valde ville jag verkligen ha för jag ville göra något roligt av det, det skulle liksom inte vara så seriöst. Eller omslaget skulle göras seriöst men själva vad som skulle vara med på den skulle inte vara så allvarligt, det skulle ge ett glatt intryck och att man liksom ska fokusera på allt roligt här i livet. Jag vet inte riktigt om jag dock lyckades med det? Efter att ha suttit i några timma och börjat och gjort om och börjat och gjort om så blev det såhär.

Jag ska dock göra ett eller två till. Jag tror ett till med en annan bild på mig med ett annat upp lägg och sedan ett med en bild på någon kändis för att se om jag faktiskt lyckas knåpa ihop något som verkligen ser ut som en riktig tidning.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, jag har ju saker att göra. Jag ska ju jobba för en gång skull.

Inga kommentarer: