När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, augusti 28, 2008

Skor?

Jag kan läsa andras bloggar och se hur dom skriver om och lägger upp bilder på saker/skor/kläder och annat dom hittar och köpt och främst över Internet Jag är verkligen inte sån, jag tittar verkligen inte på mycket kläder på Internet eller skor, men jag tänkte ändra på det just bara för stunden och se vad det finns för utbud riktigt och jag tänkte börja med skor, bara för att skor är helt underbara!

Och på en av de första sidorna jag hittar så är typen av skor som dessa, nu vet jag att det finns risk att låta fördomsfull men finns det någon som vill ha dessa? De jag föreställer mig som använder skor som dessa är prostituerade, porrfilms skådisar, eller såna där vad heter det nu, eskorter typ. Skulle man verkligan ha skor som dessa? För mig är svaret enkelt jag skulle inte kunna gå i klackar som är så skyhöga som dessa är och där är det punkt.

Som Simon nämnde tidigare idag, "Har ni sett på youtube om den där tjejen som går i högklackat och först viker foten så den knakar och ena hållet, så typ fotknölen är i marken, och sedan när hon ska ställa sig upp ordentligt så händer samma sak med andra foten och det är en upprepning på det kanske upp till 5 gånger. Hon måste ju ha brutit båda benen och åt båda hållen." Det är en beskrivning av mig i ett par skor likt dessa.

Jag jobbar på mitt mode på Internet, men nu ska jag ta mig en dusch innan sängen.

Inga kommentarer: