När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, augusti 13, 2008

Lite mer regn.

Vilken dag, inte den soligaste kanske men det är klart det måste regna den dagen som jag faktiskt har ärenden som jag måste uträtta och som inte kan vänta. Så först blev det en sväng ner på stan i regnet, inte så farligt dit men desto värre hem. Tyckte jag då.

Sedan fördrevs dagen med att bland annat göra negerbollar. Efter det så blev det middag och sedan var jag tvungen att ta mig till Kvantum för att handla och posta ett brev. Och ja det regnade ju även då men jag stack iväg med en bra inställning och det gick ju bra. Jag glömde inte av någonting men när jag väl packat med mig allt och går ut så ÖSER regnet ner och innan jag har hunnit låsa upp cykeln så är jag nästan dränkt. Molto blöt vill jag lova. Så när jag väl var hemma vid lägenheten så rinner det floder från mina kläder där jag bara står för att droppa av lite. DÅ var jag BLÖT!

Tanken var att Maria skulle komma förbi men jag hade absolut inte hjärta till att hon skulle pallra sig hit i detta väder men det verkade hon ha klarat av ändå. För hit kom hon, och sen spelade vi lite wii och Simon blev helt tokig i ett spel som han inte visste att vi hade. Så efter kanske 1 timme så fick det vara nog, då var det dags för film och den var riktigt bra.

Fast det första Simon säger när det är slut är, jag vill spela wii! Och tror mig dom sitter och nöter fortfarande. Dom små liven ;)

Simma lugnt och kör försiktigt.

Inga kommentarer: