När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juli 14, 2008

Sweet!

Första dagen på semestern för dem som har andra perioden och det är sol, Grattis till dem. Jag börjar jobba kl 16.00 så jag har ju hela dagen på mig att göra vad jag vill också.

Jag började dagen med att käka frukost och se Sex and the City. Sedan har jag legat ute och solat några timmar och läst bok. Sedan gick jag in för att äta lunch och se lite till Sex and the City. Sen var planen att jag skulle duscha och gå ner på stan innan jag skulle ta bussen till Bureå men som vanligt hittar jag på andra saker att göra som fördröjer allting som till exempel.

Jag sökte till en kurs helt på distans till hösten, Digital bildredigering och kollade idag och jag hade tagit mig in. Jej :D
Kursen är helt gratis och den är i kvartsfart och helt på distans så jag kan göra allt i princip när jag vill och var jag vill. Dom enda kraven är att man ska ha tillgång till bilder att redigera vilket göra att man antagligen måste ha en kamera att ta bilder med, check; det har jag. Man måste ha en nyare version av photoshop, inte check; har inget installerat på någon dator för tillfället. Men det fixas snabbt. Och så måste man ha boken till den versionen av photoshop som man har, inte check; ska köpa när photoshop är installerat. Boken kommer gå på under 300 kr. Alltså kursen är nästan lika med gratis.

Vad pepp jag blir. Tänk om jag nu faktiskt kan ta bra bilder OCH redigera dem bra! Sweeeeet!

För onödigt vetandes skull så sökte jag även in på tandhygienist i Stockholm (karolinska) och där blev jag reserv, plats 73. Inte lika sweet om jag en dag kommer att vilja läsa till det. Tänk om jag inte kommer in? Då måste jag nog göra Högskoleprovet och få riktigt bra resultat men av någon anledning så tvivlar jag på det. Jag är inte smart? Och jag tycker inte att mina betyg är dåliga men det duger tydligen inte med ett snitt på 15,52.

Men det hinner man fixa i framtiden när det blir aktuellt, nu ska jag bara glida och göra allt för skoj skull!

Nu ska jag ta och diska lite sen ska jag se till så att allt är klart tills jag ska fara och jobba. Simma lugnt och kör försiktigt!

Inga kommentarer: