När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juli 21, 2008

Det var lördagen.

Ja nu börjar det hända grejer, här kommer det stå mycket men jag börjar med lördagen. Jag och Simon hade då en lite fest med nära och kära inbjudna, några från klubben och lite sötsaker här från sjungande. Även några från min sida alltså lite Bureå folk och nån föredetta klasskompis. Totalt hade vi bjudit 27 st och då var det räknat med att om de som var ensam skulle ta med sig en kompis. Så det var inte alls så farligt tycker jag.

Då var det som sådant att Jag visste att det skulle bli svårt för Anna och Fredde att komma eftersom dom ha Daniel och då måste de fixa barnvakt och det var väldigt svårt i helgen eftersom att antingen jobbade folk eller så vad dom bort. Så dom är ursäktade. Sofie också eftersom att det sista jag fick höra av henne var att hon skulle jobba.

Men då skulle jag gärna vilja höra vad som hände med er alla andra? Är jag och Simon så tråkiga att var med att ni inte vill komma? Men kan nästan börja tro det när det faktiskt bara var 6 st som kom från de som vi bjöd in. Hel ärligt hur kul är det?

Hur som helst så fick vi även andra gäster och jag hade snuskigt kul, det var faktiskt 1 till inbjuden som droppade in ungefär vi 1 tiden också så 6,5 st kan man väl då säga. Nämen jag hade svinkul. Men som sagt så var det fan tråkigt att det var nästan ingen av de folk som vi bjöd som sa att dom typ skulle komma som inte kom. Det är ju verkligen hjärtvärmande, eller?

Inga kommentarer: