När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, juli 30, 2008

Denna dagen.

Så idag är det onsdag och igår tisdag så åt jag mat för första gången på nästan hela 9 dager (eftersom att det bara var middag jag åt) Det var grillat med potatisgratäng, sallad och tårta och jordgubbar till efterrätt. Och det jag åt av det var massa sallad, en köttbit som var 3 x 3 cm och ytterst lite av potatisgratängen, bara så jag fick smaka den. Jag tog även få se kanske 6 eller 7 st jordgubbar. Mums!

Och idag var det samma visa, bara middag då gjorde jag kycklingwok med lite Teriakyi (eller hur fasen det nu stavas, fast egentligen så bryr det inte mig för det är inte jag som ska läsa detta :P) sås. Det blev helt ok, inte det godaste måste jag säga men helt ok, dock så smakade mini majskolvarana BLÄ! Jag försöker verkligen gå in med ett helt öppet sinne eftersom att jag verkligen vill att detta ska funka, jag vill kunna äta (egentligen) allt grönt och att det ska vara gott men dom går fasen inte, jag blev ju till och med spyfärdig, så dom kan jag verkligen leva utan. Sorry men då funkade som allt annat.

Nu efter jobbet och efter maten så var jag iväg en sväng och bada det med Robin, det är alltid lika kul att träffa han. Man kan inte annat än bli glad! Tack bubben, även fast det slutade med att jag höll på att tvärdö för att jag är säker på att något litet spigg försökte äta upp mig och min fot! (Livsfarliga saker de där!)

Och sedan på tal om jobb så har jag en liten rolig historia men jag varnar er, är ni känsliga läsare så sluta här för det blir inte bättre för er det vill jag lova, och det ni ska fundera över om ni är känsliga mot är djur, små sådana med svans även kallade möss.

Det var nämligen så att när jag jobbade i söndags då var jag till en vårdtagare som bor ute i en by och ryktena går om att hon har möss i helga huset och det har ju aldrig hindrat mig, jag har ju varit mer för att gosa med de små djuren än att vara rädd dem. Så när jag fick chansen att fara dit nu så kan jag ju inte göra annat än att kolla om jag ser någon, speciellt då under diskbänken har dom setts till.

Så vad gör jag, jo jag öppnar diskbänken där ute och vad ser jag, där sitter det så snällt en liten mus och blir livrädd vid åsynen av mig, men den tar sig dock inte så långt, eftersom att den då satt fast i en lite fälla (levande). Det tog mig dock lång tid att inse de faktiskt för fällan var vit och underlaget där den stod var vit så jag fattade det inte först. Men den lille stackaren, slet för sitt liv och vad hände jo. Linda lät den sitta kvar för hon har inte nog med mod att faktiskt ta den där ifrån och typ kasta ut den eller nå. Jag vet i ärlighetens namn inte vad jag skulle göra med den, för döda den skulle jag verkligen inte göra. Det kan du fetglömma. Så vad som hänt med den lille vet jag faktiskt inte, antingen svultit ihjäl eller...

Där har ni den lille, kämpandes för livet för att ta sig därifrån och gömma sig.
(Dock ville jag inte komma närmare än så)

Inga kommentarer: