När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

måndag, juli 28, 2008

Dag 6 & dag 7.

Dag 6, var alltså i lördags och dag 7 i söndags. Nu kommer jag slå ihop dessa lite eftersom att jag inte har skrivit dem för sig men det gör inget för dagarna var i stort sett likadana. Ingen direkt skillnad mellan "måltiderna" det gick fortfarande jätte bra och jag har kommit fram till att den tropiska drinken blir godare om vattnet är rumstempererat i stället för kallt. Då kan jag till och med dricka den utan att hålla för näsan. Annars så rullade allting som på MEN nu är det så att jag har blivit förkyld och varit risig och då kan man ju fråga sig, Hur kan det komma sig?

Det lär väl inte komma som en nyhet men det är ju inte så konstigt att jag blivit förkyld om jag inte har ätit mat på en hel vecka. Immunförsvaret är väl inte direkt på topp så lördag skulle jag egentligen ha jobbat men då var jag hemma och söndag så hade jag en delad tur i Bureå som jag kämpade mig igenom. Och överlevde jag men jobbigt värre var det. Jag var jätte trött, det hade bara blivit 5 timmars sömn både natten mot lördag och söndag.

En annan grej är väl också att det har varit riktigt fint väder och så fort jag gick ut så blev jag SÅ otroligt seg. Och det är väl inte så konstigt när man inte direkt har hunnit vänja sig vid värmen och dess utom inte äter vanlig mat. Så helt ärligt, att köra denna kur mitt på sommaren när det faktiskt nu har varit varmt och fint väder, det är ingen höjdare och det skulle jag faktiskt inte rekommendera.

Så snälla göra inte det, för efter att ha gått en sväng till ICA och handlat med Simon så började jag känna mig en snudd på svimfärdig, så nej det är inget att rekommendera på sommaren. Alla annan tid, men inte mitt på sommaren bara.

Inga kommentarer: