När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

tisdag, juli 22, 2008

Dag 2.

Det är nästan så att jag tycker att det inte direkt är någon utmaning, i ärlighetens namn så trodde jag att det skulle vara så mycket svårare att ta sig igenom detta. Nu ska vi inte ta ut segern i förskott men jag tycker verkligen inte att det är jobbigt.

Visst så har jag känt en del sug efter mat idag men det är mer av själva vanan att äta än själva maten. Och inte har jag något socker sug heller. Och jag tycker inte alls att jag har mindre energi än vad jag brukar ha, det är lika jobbigt/ inte jobbigt att jobba nu som det var när jag käkade mat.

Nu sitter jag här med mitt sista mål för dagen, potatis/purjolök soppa. Den var god om man jämför med drinkarna. Det är bara att konstatera att sopporna är bäst sen kommer choklad drinken och dom andra kommer lååååångt där bakom. Jag trodde att drinkarna skulle vara enkla men det visade sig att jag hade fel och att det var tvärt om.

Jag tänker fortsätta i samma andra som jag gjort dessa två dagar, lite av tricket har väl att att göra med att jag är sysselsatt också. Nu jobbar jag ju faktiskt de 4 första dagarana som jag gör detta och det tror jag är en hjälp. Annas så brukar jag ju småäta hela tiden, speciellt när man är hemma och inte gör något, men just nu är det ingenting jag saknar.

På återseende.

Inga kommentarer: