När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

onsdag, maj 07, 2008

Skärpning.

Nu borde jag skämmas. Jag hade bestämt mig för att jag skulle göra det här seriöst och helst försöka skriva nån rad varje dag, men nu. Nu jag inte skrivit sedan i söndags. Hemska tider.

Jag kan dock säga att jag inte har gjort så mycket under denna tiden. Än så har jag inte fått något jobb för veckan så vad jag vet är jag ledig och det kan verkligen behövas känns det som. Det är jätte konstigt men sedan i onsdags förra veckan har jag varit jätte trött på kvällarna. När klockan passerar 18.00 så börjar jag få jätte problem med att hålla mig vaken. Jag antog som att det har med att jag har jobbat nästan över en hel vecka i sträck så nu när jag har varit ledig (detta är tredje dagen) skulle det ha blivit bättre men igår var jag fortfarande lika trött som jag var förra veckan och det är jätte jobbigt. Jag vill göra saker, jag hade bestämt mig igår för att jag skulle fara och träna och var peppad under dagen en sedan när det väl började dra ihop sig var jag så opeppad som man kunde bli, jag ville bara sova. Jag vet som inte riktigt vad jag ska göra åt detta. Om det inte blir bättre om någon vecka måste jag börja höra mig för om det är järnbrist eller något liknande.

Hur som helst så spenderade jag måndagen större delen hemma och läste i instruktionsboken till kameran och såg vänner på tv. Jag och Simon gick och handlade och lite sånt där.

Tisdag såg ganska likvärdig ut fast då gick jag och handlade på dagen själv eftersom att vi inte hade allt vi behövde till Lasagnen. Helt otroligt snuskigt gott är det! Jag spelade även lite GuitarHero innan vi for och tränade och jag har smått börjat spela på Hard men det är ju fasiken inte tänkt att man ska kunna spela på Hard. Jag har klarat typ 3 låtar, det är ju katastrof. Sen är det så jobbigt när man inte får spela hela låtarna. Jag måste gå över till Anna-Sara och Patrik och spela med dem så jag får spela hela låtar.

Sen har jag fått för mig att varje dag som jag inte jobbar ska jag göra pilates på morgonen för att jag kan och det har jag gjort nu måndag, tisdag. Men sedan igår kväll blev det ju thai boxning också och jag har insett att om jag inte skulle låta kroppen vila någorlunda idag så kommer jag bli helt slutkörd, så i stället för att göra pilatesen ska jag ta mig en promenad, då får jag ju ändå röra på mig och det är ju inte lika påfrestande för musklerna. Så visst en vilodag är helt ok att ta, speciellt om man rör sig på något annat sätt.

Vi börjar så här så kanske jag återkommer med något mer under dagen annars önskar jag alla en bra dag.

Inga kommentarer: