När liten blir stor

För mig själv och alla andra som är delaktiga eller bara nyfikna.

torsdag, maj 01, 2008

Så till denna dag.

Jobbade återigen 7-12 men idag blir det lite extra klirr i kassan, grazie. Det överlevde jag och inte var det allt för jobbigt, han till och med göra klart hela planeringen för imorgon på bara 1 timme om inte mindra, det måste nästan vara rekord på det där bygget. Speciellt eftersom att ingen ordinarie inte haft en tanke på att man faktiskt måste ha en planering. But that's not my problem.

Jag fick köra bil idag, mamma och jag gjorde en deal. Mamma började jobba 06.45 och jag 07.00 så när mamma kom till stan så stod jag och väntade på henne. Tog bilen till baka till Bureå, jobbade och sedan så hann jag och Simon låna bilen till att fara och handla och sedan lämna den till mamma igen när hon slutade kl 14.00. Det är en bra deal. Eftersom att vi skulle lämna igen bilen så var vi ju tvungen att gå från Höken men tänka sig att det är alldeles brevid där David, Erik och Tom och Yvonne bor. Det blev verkligen en familje träff. Först ser vi Tom och Yvonne köra förbi på deras Goldwing och direkt efter dyker Erik och Nina upp. Vi bestämmer om för att hälsa på Tom och Yvonne och helt plötsligt gapar David från balkongen. Great! Sen som pricken över i:et så dyker Martin upp 3 sek efter. Det kan man säga var lite skrattretande. För de som inte vet vilka det är jag pratar om nu så är det människor från klubben, alla goa och rara.

Det är en helt underbar familj, hade jag fått välja familj bortsett från den jag nu har att drass med så skulle jag välja deras. Strötsköna är dom verkligen. Vi satt där, på deras lilla uteplats och Simon drack lite kaffe, vi pratade och myste. Det var verkligen hur skönt som helst i solen. Helt ärligt så är det en av de bästa dagarna i mitt liv, lätt att den kommer upp på min topp 10 lista. (Inte för att jag har någon egentligen.)

Av Tom fick vi ett tips om glass. Sia, Citronlakris som tydligen skulle vara jättegod och vill man ha något till skulle det vara björnbär. Självklart kan ju inte vi låta bli det så det handlade vi på vägen hem.

Nu har vi ätit pannkaka och sett Chuck, sedan där vid 20.00 tiden bär det av ner mot stan igen för att vi ska se bio. 21 blir det. Helt ärligt så tycker jag att det suger att den hade premiär i Mars men att den in har kommit hit till Skellefteå förrän nu. Detta är första dagen den går här. Jag hoppas den är bra, är faktiskt riktigt taggad.

Något annat som jag är taggad för är lördag. Tjejer, vi ska ha SÅ kul, det vill jag lova!

Inga kommentarer: